АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ В „САНЧИН ДАЧИ“* ГИ РАЗПИЛЯ. ОСТАНА ЕДИН. БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ В „САНЧИН ДАЧИ“* ГИ РАЗПИЛЯ. ОСТАНА ЕДИН. БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

Има една бойна позиция /камае/ в каратето, наречена „санчин дачи“ – или „пясъчен часовник”. Казват, че Алексей Петров, ако от нещо истински разбирал, било каратето.
В Шаолин се разказва една история: веднъж един човек намерил яйце на орел. Тъй като не могъл да открие родителите, го сложил в гнездото на своята кокошка. След известно време заедно с другите пиленца се излюпило и едно малко орле. То израсло заедно с кокошките. И то кълвяло земята да си намери червеи и буболечки, кудкудякало, и било убедено, че е една от кокошките в задния двор. От време на време разпервало крилата си подобно на птиците от своя вид, за да лети. Годините минавали и орелът остарял. Тогава един ден видял високо в чистото небе една птица. Грациозно и величествено се реела тя, носена от вятъра, и само лекичко плясвала със силните си златни крила. Старият орел погледнал нагоре със страхопочитание. „Кой е това?“ – попитал съседа си. – Това е орелът, царят на птиците! – отговорил онзи. – Но ти и аз, ние сме от друг вид“. Понякога орелът, изпълнен с копнеж и възхита, си мислел за тази великолепна, величествена птица. Скоро след това умрял, вярвайки, че е обикновена кокошка от задния двор.
Тази история иде да рече, че всеки стои там, където сам се постави.
На 10 февруари 2010 година идват „колеги“ на Алексей Петров, които поставят себе си да го „поставят“ по очи на пода и му надяват белезници. Филмираният арест е с дубъли – на няколко пъти го карат да повтаря „просването“, извинявайки се качулатите, че така им наредили началниците, които пък са се „поставили“ в задния двор.
Пясъчният часовник процежда песъчинка след песъчинка. Докато дойде момента за боевата позиция „санчин дачи“, в която часовника се обръща.
И един по един – всички „началници“ се нанизват на последващите удари.
Да проследим отронващите се песъчинки – една по една.
Алексей Петров бе първият, който атакува КТБ, „монопола“ на банката и Делян Пеевски. По онова време Делян Пеевски и Цветан Василев са заедно, плътно заедно.
След като Алексей Петров прави безпрецедентна атака срещу банката, която крепи олигархичните елитни, не му е простено. С палеца надолу Цветан Василев активира операция „октопод“, изпълнена в главните роли от Цветан Цветанов, Цветлин Йовчев, Владимир Писанчев и цялата „библиотекарска компания“, прокурор Светлозар Костов.
Пет години от онзи 10 февруари 2010 година.
Един по един „пясъчния часовник“ отсява „играчите“. Един по един.
Цветан Василев е с образувано дело, в изгнание, разследван, ограбен.
Цветан Цветанов е осъден на две инстанции на затвор от четири години.
Прокурор Светлозар Костов е погнат, заради безобразни действия като прокурор.
Цветлин Йовчев, на пръв поглед първо се издига в кариерата до потресни висини, но прогнозирано, предвид онези, които знаят що за стока е, е на косъм от арест, заради зловещата разработка „червеи“. Ако, разбира се, прокуратурата е също тъй акуратна, както проскаше по очи по времето на Цветанов.
Владимир Писанчев е тотално дискредитиран и също е пред арест, ако прокуратурата, разбира се, е тъй решителна.
Съдия по делото „октопод“ е Румяна Ченалова. Ченалова е с вече три производства и е обект на нестихващи проверки.
Делото „октопод“, във вида, в който го презентираше сутрин, обед и вечер Цветан Цветанов се пукна като шарен надут балон. А остатъка от него, предвид „безспорните доказателства“, е пред крах.
Любителите на световната конспирация ще заподозрат, а някои „академици“ от тях вече даже го правят, че Алексей Петров бавно, хладно и тужно /както казват братята сърби/ въздава. Същият „академик“, даже преди ден, буквално набута Бойко Методиев Борисов, че му бил разказал как Алексей Петров го пребил, „академика“, де, обаче нямало „доказателства“… При положение, че и бездомните кучета около ДАНС, ГДБОП и МВР прекрасно знаят кой точно поръча „академика“, през кого и към кого мина поръчката. Впрочем, и Бойко Методиев Борисов знае, но добре е замотал умишлено „академика“, за да отклони вниманието от истинските „килъри“, пардон, „библиотекари“. Той и досега им дава „шанс“.
Така „пясъчния часовник“ праща на дъното песъчинка след песъчинка.
Делян Пеевски, ще попитате? Търпението е най-важното качество на един боец. Във всякакъв смисъл. А и по тази писта идва друго „ресто“. „Руский стандарт“.
Остава един – Бойко Методиев Борисов.
Алексей Петров обича да хвали Бойко Методиев Борисов и не пропуска в редките си интервюта, оформени като пласменти, да изрече колко много уважавал министър – председателя „като институция“. Алексей Петров обаче, знае, че без Бойко Методиев Борисов нищо не се случва, когато държи властта. А понякога и когато не я държи, но това е друга тема.
В Шаолин много се интересуват от качествата на тигъра. И във връзка с каратето. Бойко Методиев Борисов също е бил каратист. Някои казват, че бил страхлив.
Тигърът никога не прави нещо, за да се хареса на другите.
По-горе изредените имена правеха точно това – действаха, за да се харесат на поръчителя.
Пясъкът се стича.
Бойко Методиев Борисов не е тигър. А в Шаолин учат и че е грешка човек да постъпва в съответствие с дадено очакване.Afera.bg
*Бойна позиция /камае/ санчин дачи – позиция ”пясъчен часовник”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *