АЛО, НЕДИ ОТ ПАЗАРДЖИК И ВИЕ, АНОНИМНИТЕ ПИАРИ НА ГЕРБ – ЯДЕМ ДОМАТИ, АМА НЕ С КОЛЦИТЕ! ОКЕПАЗИХТЕ И ДЯДО ДОБРИ!

АЛО, НЕДИ ОТ ПАЗАРДЖИК И ВИЕ, АНОНИМНИТЕ ПИАРИ НА ГЕРБ – ЯДЕМ ДОМАТИ, АМА НЕ С КОЛЦИТЕ! ОКЕПАЗИХТЕ И ДЯДО ДОБРИ!

ОКЕПАЗИХА И ДЯДО ДОБРИ! БОЙКО АКО ВЕДНЪЖ Е ВЛИЗАЛ В ЦЪРКВА ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ, ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТЯ НА САЛИ!
ОКЕПАЗИХА И ДЯДО ДОБРИ! Както се вика – дето мине ГЕРБ, трева не расте! Гербаджийски пиари окепазиха и дядо Добри, дето зиме и лете събира пари за църквата. Очевидно пиарите на ГЕРБ виждат, че старецът има всеобщо одобрение в обществото, дори го наричат светец. И финансират един филм, който се прави уж от чужбина, пък творецът се оказва, че е от Пазарджик – някой си Неди Джон Крос.
Не се посочва къде работи и за къде всъщност прави този филм. Просто – Неди/ вероятно Недко!/ „творял в чужбина”. Това за наивния зрител е гаранция, че е направен обективно. Но цялото валсиране с дядо Добри и Бойко ясно подсказва чии интереси се бранят и за чия кауза се работи. И карат клетия старец да ръси приказки, които просто не са естествени в неговите уста: „Бойко следва Божия закон. Нали го знаеш – Бойко Борисов, той е от дете набожен. Майка му е дала вяра, Божи човек е“.
Първо така не може да говори един простоват селянин, очевидно е че е играла пиарската химикалка. От къде знае старецът, че Бойко е набожен от дете? Това си чиста лъжа, предназначена да чисти и изгражда светия образ на Бащицата. Бойко ако веднъж е влизал в черква преди 10 ноември 1989 година, аз ще се прекръстя от Северин на Сали!
Най-младият син на партията, израснал в комунистическо семейство, комсомолец – едва ли е знаел къде черквата в Банкя. Тарикатът Неди /Недко!/ съвсем в духа на филма за стареца, пита уж ей така, разсеяно: „Ще може ли да помогне Бойко Борисов на България?“ И дядо Добри отговаря: „Ще помогне чрез Бога. Като се прекръсти в черквата, все едно чрез Бог се кръсти“. Глупости на таркалета – грехота е, че този световно неизвестен сценарист и режисьор – роден в Пазадрджик, пък твори в чужбина, направо орезилява кроткия и духовно чист човечец. Цапа го с политически приказки, дето никога не са минавали през главата му!
И за да грейне още по-божествено образа на Пожарникаря от Банкя към думите на дядо ти Добри се наслагват патерици – факти: Борисов помогнал за реставрацията на 500 черкви! С какво, с кои пари –нашите на данъкоплатците! Твърдят: „От субсидията на партията вече са дарени средства за над 155 черкви!” А тази партийна субсидия от джобните пари на герберите ли е? Пак от нашите данъчни парици! Филмовите простотии на Неди били миналата година, ама ей така, случайно, изтекли в интернет точно сега – преди изборите!
Ало, Неди от Пазарджик и вие, анонимни пиари на ГЕРБ – ядем домати, ама не с колците!Стефан Северин
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *