АЛО, ОБЩИНАРИТЕ, КОЙ ЧАКАТЕ ДА ВИ ИЗХВЪРЛИ МИЗЕРИИТЕ?? НИКОГА ПОМОРИЕ НЕ Е БИЛ ТОЛКОВА МРЪСЕН И НЕУГЛЕДЕН!

АЛО, ОБЩИНАРИТЕ, КОЙ ЧАКАТЕ ДА ВИ ИЗХВЪРЛИ МИЗЕРИИТЕ?? НИКОГА ПОМОРИЕ НЕ Е БИЛ ТОЛКОВА МРЪСЕН И НЕУГЛЕДЕН!

Цял ден се подава сигнал до „Зад кулисите“ да снимаме мръсотията, която се е разляла точно зад сградата на Община Поморие. Мястото е обособено за пушещите служители на институцията, които си пият кафето там. До него се намира и „сметището“ на общинарите, представляващо няколко пвц казана. Хубаво, ама освен да се пълнят с боклуци, трябва и да се изпразват. И да се мият. Уви! От сутринта казаните на Община Поморие преливат, дори очевидци сигнализираха „Зад кулисите“, че са видели на земята разпилени дамски превръзки и тоалетна хартия. Употребени. За миризмата, която се разнася, може сами да си представите. Но все пак става въпрос за центъра на град Поморие, курортен град първа категория, топосът е в близост до голям хипермаркет, зад сградата на Община Поморие, откъдето на ден минават стотици граждани и гости на града. Срамота!
Казали са хората: „каквото отвътре, такова и отвън“ – и не случайно. Частният случай може съвсем спокойно да бъде пренесен към общия – Поморие никога не е бил толкова мръсен и неугледен, колкото сега, откакто от ГЕРБ на ДПС са на власт и мислят само за изборите и лапачка. Иначе такса смет и битови отпадъци си върви. Търсят си ги. Но какво се получава в замяна?! Кочина! Плащаш си, за да ти е мръсно. Да не говорим за данъка върху автомобилите. По-висок е и от столицата. В същото време градинките са пресъхнали, фекални води се изливат в морето… Да не се окаже, че Поморие се е превърнало в малка екологична бомба? Особено ако се докаже, че при изпълнението на проекта за близо 100 милиона лева по европроект за реконструкция на ВиК мрежата и изграждането на пречиствателна станция, на три улици в кв. „Свети Георги“ фекалните води са свързани с дъждовните? Всичко е въпрос на време… „бомбата“ цъка и в един момент ще „избухне“. Да видим тогава кой ще връща милионите. Ами 11-те милиона общински заеми кой ще ги връща?
„Смокини и черници, гадост и зараза“, както казва героят във френския анимационен филм „Приключенията на Хлорофил“. Гледайте и се дивете, и се припознавайте, общинарите-ръководители. В него всичко е казано. В това превърнахте Община Поморие – в това, което е зад сградата. Но най-тъжното е, че прогонихте младите хора от града. И туристите.
Поморие – чист и зелен град, ама в мечтите…Видео: http://vbox7.com/play:a4ee866e&pos=vrZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *