АЛО, „ПЕРУКАТА“, ЩО НЕ „ПРИХВАНА“ РУСКИЯ САМОЛЕТ, БЕ, ПЕРУШАНОВ?!

АЛО, „ПЕРУКАТА“, ЩО НЕ „ПРИХВАНА“ РУСКИЯ САМОЛЕТ, БЕ, ПЕРУШАНОВ?!

ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ НИ „военен министър“ Ненчев, известен с присадената си коса и с тунинговия си нос, вчера земеделската се изрепчи на Путин, че „ако руснаците все пак прелетят над българското небе, те щели да бъдат прихванати от българските изтребители и принудени да се приземят /б.р. – Боже, не го застрелвайте тоя измисленяк перуков!/. Ако откажат, ще се вземат съответните мерки, които дори не искам да споменавам“.
Когато обаче една територия надупена, като България, има военен министър – абсолютно годен за 4-ти километър – ето какво става. Днес лъсна, че руски самолет ИЛ-62М, натоварен с хуманитарна помощ за Сирия, бил прелетял над България и кацнал в Дамаск. Самолетът излетял от Москва на 7 септември и вечерта вече е бил на сирийското летище. Полетът е SVO/UUEE – LTK/OSLK, а регистрацията на самолета е RA-86496.
Е, Жотевата Бетина /б.р – какво да говорим за държава, на която външното министерство има говорител като Жотева Б./ сливи ли бра вчера следобед, когато разпространи безумното изявление на министерството, че било „взело самостоятелно решение“, заради „обосновано съмнение“ нам си какво… Предният ден прелетял руски самолет пък „Перуката“ Ненчев не го „прихванал“.
Ало, „Перука“ Перушанов, нали щеше да взимаш „сериозни мерки, които дори не искам да споменавам“?! Айде, Перушанов, още не е късно, докато не са ти отнесли перчема спецназовците, които вероятно умират от смях с такъв измисленяк, наречен военен министър на България!Afera.bgБележка на Зад кулисите: Обърнете внимание на нослето. За косата е ясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *