АЛО, „ЧИЧОВОТО”, ДОКОГА ЩЕ ТЕ ЧАКАМЕ ДА УВОЛНЯВАШ ДИСЦИПЛИНАРНО В „МВР-ЕБАТИ”! СЛЕД КАТО „АФЕРА” РАЗКРИ КАК КАТ-ВАРНA ПИЯТ И ПЛЮСКАТ, ЗАТВОРИЛИ СЛУЖБАТА, ТЪРСЯТ…КОЙ БИЛ ИЗДАЛ ЧЕТАТАТА СЪС СНИМКА!

АЛО, „ЧИЧОВОТО”, ДОКОГА ЩЕ ТЕ ЧАКАМЕ ДА УВОЛНЯВАШ ДИСЦИПЛИНАРНО В „МВР-ЕБАТИ”! СЛЕД КАТО „АФЕРА” РАЗКРИ КАК КАТ-ВАРНA ПИЯТ И ПЛЮСКАТ, ЗАТВОРИЛИ СЛУЖБАТА, ТЪРСЯТ…КОЙ БИЛ ИЗДАЛ ЧЕТАТАТА СЪС СНИМКА!

На 1 август 2014 година АФЕРА публикува: „СКАНДАЛ! КАТ – ВАРНА ЛЪЖЕ НАГЛО, ЧЕ НЕ РАБОТИ ЗАРАДИ „ТЕХНИЧЕСКА ПРОФИЛАКТИКА”, А ПИЯТ И ЯДАТ В КРЪЧМА!”. Опитахме се нееднократно да се свържем с главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, тъй като е 5-години бетониран в МВР и отговаря за оперативна работа на министерството, но „Чичовото” очевидно бе зает да полива главата си с гел. Дни по-късно, вместо МВР да излезе с някаква реакция по бруталната гавра с гражданите, във варненската „МВР – Ебати” са откачили от истерия да търсят … кой, кой, кой е дал снимката на АФЕРА и е издал четата.
АФЕРА закова служители на КАТ – Варна, които пият и плюскат, като в същото време са обявили с табела пред варненските граждани, че се провежда „техническа профилактика”.
Гишетата на КАТ – Варна и сектор „Регистраация на МПС” не работиха на 01.08.2014 година, поради официално сложения надпис: “техническа профилактика”. В същото време в цялата страна службите на МВР за обслужване на граждани и регистрация на МПС бяха с нормален работен ден.
Във Варна обаче на служителите им се заплащаше работен ден, а те всъщност бяха на … банкет от 12.00 ч. на 01.08.2014 г. в кръчма край морето.
Такава “техническа профилактика” в морската столица се извършва през месец от средата на 2013 година, проучи АФЕРА. Гражданите, които бяха планували да си освободят ден, за да си подменят личен документ или да извършат регистрация в КАТ Варна, трябваше да се съобразят с пиршеството на служителите на варненското „МВР – Ебати” . Брилянтни източници на АФЕРА удостовериха, че на тази служба и се налага честа профилактика на системите, без да има необходимост от служители на работното място, откакто е под ръководството на П.Камбуров.
АФЕРА закова, че ”техническата профилактика” всъщност си и чисто плюскане и пиене по време, в което варненци псуват „МВР – Ебати”, заради това, че службата е зотворена.
За сведение на тъпоумните „разследвачи” на варненското „МВР – Ебати”, ръководено от „корифея на милиционерската мисъл” Николай Калчев – Пуйчето, които се изтрепаха да търсят кой бил дал снимката на АФЕРА, същите тия „тепнически профилактирани” служители на ОД на МВР – Варна нагло пускаха снимки във Фейсбук от запоя.
И докато шефът на „Вътрешна сигурност” Валентин Тренев – „Ебати” гонеше поредното диво прасе, а директорът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – „Пуйчето” дъвчеше дъвки, за да смени дъха в устата си, АФЕРА светкавично закова пиещите „профилактиращи”.
За пореден път се обръщаме към главния секретар на МВР Светлозар Лазаров – „Чичовото”, тъй като вътрешният министър Цветлин Йовчев, слава богу, има още ден като вътрешен министър, а и точно той уби ванрненската дирекция на МВР с тотални безхаберници, назначени на ръководни постове.
До този момент дисциплинарни уволнения трябваше вече да получат – диркторът – този, който е утвърдил „плана”, началникът на КАТ – Варна – този, който е предложил „плана” и началникът на отдел „Охранителна полиция” – този, който е съгласувал.
Afera.bg
П.П. АФЕРА благодари на онези колеги от варненските сайтове, които подеха скандала и коректно се позоваха на АФЕРА. А на онези “колеги”, които поради обвързаността си с “Пастира” на “Чичовото” се направиха на глухи и неми – ще гледаме сеира – до следващата заповед на “чорбаджиите” им, когато интересът, който клати феса ще ги изстреля поръчково да обърнат за ден палачинката.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *