АЛО, ШМАТКИ ОТ НСО, АМИ АКО ГО БЯХА УБИЛИ, БЕ! КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ХЕЛИКОПТЕРА?

АЛО, ШМАТКИ ОТ НСО, АМИ АКО ГО БЯХА УБИЛИ, БЕ! КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ХЕЛИКОПТЕРА?

В тая Бокова държава всичко е майтап. И охранителите му даже. НСО, подобно на „професионализма“ на ДАНС, допуснали някакъв си тип да влезе остро зад гърба на безценния на нацията Бойко Методиев Борисов. Човекът, за нещастие на някои, а за радост на други, не го думнал – Бойко Методиев, де – ами взел да му обяснява как на някаква си монета не пишело България ами Република България, или обратното – в тая държава на мафията, това е все тая.
Цялатата тая дунанма се случила на икономическия форум, на който мрачен Бойко Методиев Борисов мислеше „схема как да върне кинтите, защото ял дървото“.
Поредният кретенизъм в държавата, наречена България, най-точно коментира Валери Тарандов във Фейсбук: „Ами ако го бяха убили, бе?! Кой ще плаща за хеликоптера?“ Ние смирено ще добавим, че няма начин тоя тип да не е бил човек на Путин, просто няма как да не е на Путин. Иво Инджев вече със сигурност го е разконспирирал. Само дето Путин като прати „руското ресто“ и шматките от НСО, и Борисов няма изобщо да се усетят на кой свят точно /вече/ се намират.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *