Анджелина Джоли нае едно от децата си за свой асистент

Анджелина Джоли нае едно от децата си за свой асистент

Анджелина Джоли нае едно от децата си за свой асистент

Анджелина Джоли нае най-малката си дъщеря – 15-годишната Вивиен за свой асистент. „Вив ми напомня на моята майка. Тя не държи да е в центъра на вниманието, а подкрепя останалите“, каза Джоли по-рано този месец, съобщава „Page Six“.

По нейни думи „тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе“. Близък до семейството разказа пред изданието, че тийнейджърката се „влюбила“ в театралното изкуство. „Анджи води дъщеря си на театър още от малка“.

Актрисата е наела Ви за бродуейска постановка на „Аутсайдерите“. По думи на източник – Джоли цели „да развие интересът сред младите хора“.

„Тя иска да гарантира, че хората се вслушват в младите, както и че техните гласове са водещи при реализирането на тази продукция на Бродуей“, обяснява източникът.

Вивиен и брат ѝ Нокс са най-малките деца на Джоли и бившия ѝ съпруг Брад Пит. А Виви не е единствената, която върви по стъпките на родителите си в развлекателната индустрия.

Осиновените Мадокс и Пакс са работили в отдела за „Асистент-режисура“ на предстоящия филм на Джоли „Без кръв“, който бе заснет в Италия миналата година. 

(от ляво) Шайло Джоли-Пит, Захара Джоли-Пит, Анджелина Джоли, Вивиен Джоли-Пит, Мадокс Джоли-Пит и Нокс Джоли-Пит

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *