Анимационният герой Параван Кунев се обидил на Биби! Цялото скачане по паветата, целият им „морал“ – всичко опря до лапачката

Анимационният герой Параван Кунев се обидил на Биби! Цялото скачане по паветата, целият им „морал“ – всичко опря до лапачката

Радан Кънев днес настръхна срещу Борисов, който се изказа парламентарно, че „като ГЕРБ дръпнали протестиращите, на паветата останали 100 човека“. Една истина да каже господин-премиерът. Иначе всички ние, които се разграничихме от „умните, красивите и интелигентните“ протестъри, знаехме за какво се борят и кой поръчва музиката. Не случайно повечето от тях са днес в министерски кресла, след като върнаха Борисов на власт.
Интересни са и коментарите във Фейсбук след изстъпленията на Борисов от парламентарната трибуна и епистоларния текст на Кънев в социалната мрежа, който го играе на „ощипаната булка“ пренебрегната от „султана“. Иначе всички много добре се разбират с КОЙ и дори забравиха истинското му име. КОЙ, та КОЙ. Ами на – ТОЙ! Боряна Делчева:
Любовните отношения между Борисов и Радан Кунев* започнаха да ме отегчават. Колко жалки изглеждат „РъБатите“ сега треперейки да не им отнемат по някакъв начин подарените властови позиции и как безцеремонно се отказаха от всички прокламирани по-рано „принципи“. Цялото скачане по паветата, целият им „морал“ – всичко опря до лапачката. Играят си с малкото останали наивници, гласували за тях. Надявам се за последно.Д-р Илко Семерджиев:
Анимационният герой Параван Кунев се обидил на Биби! Ревност и дръзновение, това са двете му състояния – радостен лай, когато господарят му хвърля кокал и ръмжене, щом се появи етно-заплаха за статусът му на фаворитка.
„Обиден съм“ – каква политическа драма, подхождаща на една истинска „политическа дама“.ZADKULISITE.COM
Колаж: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *