Анна Заркова: Убийството на Алексей Петров е началото на гангстерска война

Прокуратурата проверява сигналите за сблъсъци между мигранти в дома в Любимец

Анна Заркова: Убийството на Алексей Петров е началото на гангстерска война

Убийството на Алексей Петров е началото на гангстерска война. Предвид силното активиране на полицията като част от политиката, за мен това не е нещо неочаквано. Това заяви криминалният журналист Анна Заркова. 

ПОКАЗНО УБИЙСТВО: Застреляха Алексей Петров

По думите ѝ Петров е имал две основни характеристики, които са го превърнали в постоянна мишена. „Едната беше, че е ченге под прикритие, другата е, че имаше слабост да се изявява като политически архитект. Той знаеше много за времената, в които ченгета от ДС излизаха от дебрите на тайните служби и сядаха на първите редове в политиката. Знаеше много за архитектурата на сегашната власт. В последните си интервюта намекваше, че в ресторанта, стопанисван от него, са добре дошли хора, които в момента формираха правителство“, посочи тя. И припомни, че при предишното покушение срещу него е имало информация, че иска да бъде шеф на ГДБОП.

Йово Николов: Прякорът на Алексей Петров беше „Тракторът”, защото не отстъпваше назад

Според нея връзката с братя Галеви е част от неговата битност на бивше ченге. „Може би останалият жив от тях е таен сътрудник на служби, които дори не са български“, обясни Заркова. 

ВСИЧКО ЗА ПОКАЗНОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

ВСИЧКО ЗА ПОКАЗНОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

ВСИЧКО ЗА ПОКАЗНОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *