Анонсът на новия сезон на „Гласът на България“ озадачи зрителите (ВИДЕО)

Анонсът на новия сезон на „Гласът на България“ озадачи зрителите (ВИДЕО)

Зрителите на БТВ останаха озадачени от анонса за новия сезон на Гласът на България. На клипа Мария Илиева, Дара, Иван Лечев и Миро се впускат в луда надпревара по софийските улици. Стартът е точно на жълтите павета в Триъгълника на властта. Клипът напомня на „Бързи и яростни“.

Явно се е наложило да бъде затворена част от булеварда временно за снимките. Скоростите са високи – Дара и Мария Илиева хвърлят състезателни погледи. Клипът е сниман и с дрон.

Нямаше да има нищо лошо в това, ако малко преди да бъде излъчен анонса по bTV не беше пуснат назидателен репортаж за младеж на 20 години, който кара Porsche пак по жълтите павета.

Той дрифти с висока скорост пред погледа на хората. Та, кой дава пример на такива младежи, се питат зрителите, гледайки вдъхновяващия клип на „Гласът на България“, пише vihrogon.bg.

Накрая Миро слиза от Lamborghini-то и пита къде е Мария. „Най-добрите се събраха и са готови за битка“, обяви той. Шоуто стартира на 10 септември в 20 часа по bTV.

Иначе за младежа с Porsche-то се знае, че преди година е предизвикал инцидент на пътя Ахтопол-Царево. Тогава той влиза с висока скорост от над 100 км/час в завой и се натриса в паркирала кола, в която, за щастие, не е имало хора.

Тогава застрашава над 10 души. Той не си е взел поука. Сега показва способностите си и в центъра на София по жълтите павета, както и в клипа на bTV за „Гласът на България“.

Пред очите на много свидетели и в зона с ограничение на скоростта от 30 км си дрифти спокойно, без притеснение. Отново със скъпата си кола показно върти гуми като застрашава останалите участници и пешеходци.

След като е сътворил мелето се снима пред намачкания и негоден автомобил като показва неприличен жест.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *