АПЕЛЪТ НА БЪЛГАРИН ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД: СТРАХ МЕ Е! ДЖИХАДИСТИТЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ – ТОВА Е ТЕХНИЯТ КУРОРТ! БЪЛГАРИ, РОМИ, ТУРЦИ, АРМЕНЦИ….НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ЕТНИЧЕСКА ГРУПА СТЕ – ТРЯБВА ДА СЕ СЪЕДИНИМ!

АПЕЛЪТ НА БЪЛГАРИН ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД: СТРАХ МЕ Е! ДЖИХАДИСТИТЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ – ТОВА Е ТЕХНИЯТ КУРОРТ! БЪЛГАРИ, РОМИ, ТУРЦИ, АРМЕНЦИ….НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ЕТНИЧЕСКА ГРУПА СТЕ – ТРЯБВА ДА СЕ СЪЕДИНИМ!

Аз се притеснявам адски много… От турски произход съм си, личи ми от името. Роден съм във България и съм пораснал тук. Обичам си страната. Единственният минус е, че ние сме мразени от българите. Знам за миналото, но не съм бил във онова време със османлийте, така че не знам как това е причина за мразене. Страх ме е, тъй като, ако Турция и Русия започнат официална война, идва 3 та световна. Както сме от турски произход, най вероятно, ще бъде насочен „гняв“ срещу нас.
Турския народ не го заслужава също. Те бяха манипулирани от Ердоган. Колко групи и протести, за да го свалят и никакви резултати. Той превръща Турция в ад.. И сега заради неговото семейство, САЩ и самия него, смятам че след началото на войната, ние ще бъдем „клани“ и „чистени“ несправедливо. Нека всички си отворим очите. Джихадистите живеят в България. Това е техния курорт. А ние, заради политиците и медията, се караме помежду си. Българи, роми, турци, арменци или от която и етническа група сте, няма значение. Трябва да се съединим. Така или иначе, общо сме една шепа народ, защо да се разделяме? Разделяй и владей, това прави държавата. Можем да спрем целият панаир, ако се съединим. Разбира се, аз съм си дете и реално не мога нищо. Освен да говоря. Моля ви, отворете си очите. Недейте гласува за дадена партия, защото ви е дала кебапчета и кюфтета. И моля ви, осъзнайте това, че ДПС не говори от ничие име. Преди беше важна тази партия, за да имаме някакви права, ние, турците, но сега са излишни и си нямат работа. Разбира се, както всяка партия. Така или иначе, това си е театър. Моля ви, слушайте съветите и на предците ни. Съединението прави силата. Нека станем и направим нещо по тея проблеми.Tolga Fikret

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *