Асен Григоров: Мълчанието за убийството на Алексей Петров ражда слухове

Асен Григоров: Мълчанието за убийството на Алексей Петров ражда слухове - 1

Асен Григоров: Мълчанието за убийството на Алексей Петров ражда слухове

В четвъртък министър-председателят акад. Николай Денков свика съвещание с представители на МВР и службите за сигурност в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужба. То е във връзка със зачестилите тежки криминални престъпления в страната. А по-рано съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов поиска свикването на Съвета по сигурността към МС.

„Мълчанието на разследващите органи е правилно. Скоро не сме имали такова професионално покушение, ако не броим това в ЮАР срещу Красимир Каменов-Къро”, каза журналистът Стефан Миланов.

Според журналиста Асен Григоров убийството не е политическо, въпреки че има такъв ефект в развилата се вече ситуация. „Аз смятам, че безспорно установените факти от властите трябва да бъдат коментирани. Именно защото мълчанието поражда слухове”, добави Григоров.

Относно въпроса дали е имал желание да се завръща в държавните служби, Асен Григоров изказа съмнения. А Стефан Миланов заяви: „Има едни хора, на които всичко им е чисто, всичко им е наред. Прокуратурата, следствието, полицията не откриват нищо за тях. Но когато стане проблем, всички се отричат от тях. Другият такъв човек е Делян Пеевски. С него никой не иска да прави бизнес никога, не се сформират коалиции. А пък на него всичко си му е наред, той няма нито едно обвинение. Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна беше на същото ниво.”

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *