Атанас Мавродиев: Бареков се опита да открадне Ботев-Пловдив. Колко тона кока ти трябват, за да си мислиш, че ще станеш премиер?

Атанас Мавродиев: Бареков се опита да открадне Ботев-Пловдив. Колко тона кока ти трябват, за да си мислиш, че ще станеш премиер?

Колко тона кока ти трябват, за да си мислиш, че ще станеш премиер, пита бившият първи на ББЦ в Стамболийски.
Бареков ще е първият отзован от Брюксел евродепутат, предрича бизнесменът.
Ботев- Пловдив щеше да бъде откраднат със схема за прехвърляне на собствеността на отбора чрез подставени лица. Схемата щеше да реализира Николай Бареков. Това се случи преди евроизборите, когато стана ясно, че Цветан Василев ще има проблеми. Тази новина съобщи изненадващо бившият първи на партията на Новия политик в Стамболийски Атанас Мавродиев. Той се включи в днешната супер скандална пресконференция на напусналите политическия проект хора от града и областта. Мавродиев обеща, че скоро ще покаже документация за онова, което се е подготвяло с клуба приблизително в момента, в който в него влезе синдик. Аз съм тук, пред вас, защото срещу нас пък седят реални хора. Тук сме, за да предупредим обществеността за това какво е ББЦ, лидерът й и най-близките му. Става въпрос за еднодневки, заяви Мавродиев.
Първият чалга политик Николай Бареков влезе и тръгна в това поприще по престъпен начин и по такъв ще излезе от него. Той ще е първият отзован от Брюксел евродепутат. Сигурен съм, тъй като има хора, които ще му потърсят отговорност. На колко тона кока трябва да си, за да си мислиш, че ще станеш премиер. Не е тайна, че Николай Бареков ходеше дрогиран по пресконференции, изригна още по-скандално Атанас Мавродиев.
http://podtepeto.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *