Аферата „Сертов“ вещае трупове и дестабилизация в Задкулисието. Ченгета чакат заповед за арест на „заподозрян“

Аферата „Сертов“ вещае трупове и дестабилизация в Задкулисието. Ченгета чакат заповед за арест на „заподозрян“

Аферата „Сертов“ вещае трупове и дестабилизация в Задкулисието. Само че трупарката няма да снове из София за „дребни фигури“. На мушката са бигбосове – ама наистина от най-намазаните, „недосегаемите“. Засега не се очертава толкова скорошно дестабилизиране на държавата, което да принуди „смелчагата“ Бойко Борисов да подаде оставка като отбелязване на две години от 20 февруари 2013 г., когато напусна панически поста след съвет от амбасадата на янките. В същото време Задкулисието се тресе. Нарушават се договорки. „Босове“ поръчват на дащни медийни мадами мръсни атаки срещу доскорошни „достове“. Трупове на „бигбосове“ ще докарат МВР до „военно положение“, но и това няма да спаси сегашния „мръснишки микс“ в Системата.
Междувременно „хомосексуалната връзка“ по аферата „Сертов“, която постановчиците на медийното задкулисие като че ли по уговорка пазеха за дъвка през уикенда, излиза на преден план. Предсказуемост. Какво да допълним от написаното във вторник за мъжленцето на Мониката, за Азерчо и „червените прашки“? Да го оставим на жълтурковците. Те ще се развихрят по сигнал на меверейците и ще бълват извержения за „хомомафията“. Едва ли е зле да се разберат „митичната среща“ на Маджо и Сертов последно в „Амстердам“ ли е била, или по-скоро в „Генуа“, ако изобщо е била… Досега достоверно за рандевуто на 2 декември в „Генуа“ написа единствено сайтът „АФЕРА“ на Веселина Томова. Медийните кофражисти въртят мистрии след нея.
Няма лошо. Спекулативно правдоподобно е Петко Сертов да е поканен и да се е отзовал и заради искан кредит за фирмата на Ангел Божилов. Обаче. Защо ли потомствен „русофил“ се е интересувал от мнението на Сертов за ситуацията около „Южен поток“, след като предния ден Владимир Путин разтърси официалната и задкулисната власт, сочейки с пръст България като причина за прекратяването на мегапроекта? Защо медиите, свързвани със знакова фигура като Делян Пеевски, отклоняват вниманието от експертизата на П.С. по „Южен поток“ заради придобиването на инфо за „Виенската връзка“ на „онази банка“? Защо?
Обръщането на палачинката срещу Трактора да не би да е заради подозрението, че той „си чисти имиджа с балканското по карате“, както пеят акапелно свързани с Д.П., и, о, никаква изненадка – с Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Кой пласира мълва в медийното задкулисие, че Алексей Петров-Трактора знаел много повече за „енергийната експертиза“ на Петко Сертов, отколкото предполагат дори най-близките му „медийни съветници“. Кой? Кой се страхува от организираното медийно завръщане на Алексей Петров-Трактора, който в крайна сметка може да се надене на „контрапиара“? Кой?
Защо след натирването на „онези фирми“ от „Южен поток“ през лятото, след като на 8 юни Джон Маккейн сгъна Пламен Орешарски, а ДПС „обърна резбата“ три дни по-рано, показвайки готовност да полегне на американците, без те да го искат, се стигна до сегашното прегрупиране в „енергийната мафия“ – защо се „омешаха“ газ и електричество? Кой ще „изгори“ след „зачезването“ на Петко Сертов? Игнажден наближава, кой кого ще „полази“..? Медийните чакали вече „редактират“ заглавията – за трупове и за арести. Според случая. Обаче напрежението в МВР е на ръба на взрива. Светлозар Лазаров вече „козирува“ на Б.Б., който поискал, ех, „резултати“ по аферата „Сертов“…
Ченгетата са в паника. „Дъвката“ с неработещото видеонаблюдение бе подхвърлена на дежурни медийни играчи, за да се прикрие тоталния РАЗПАД В МВР. Меверейците предпочитат уж „по-малкото зло“. Питането е – защо 200 000 лева са били проблем за министър Цветлин Йовчев? Къде и за какво са пръснати парите на законопослушните български данъкоплатци? Защо след Цв. Йовчев МВР затъна в дългове, а на Металурга не му стигнало времето да намери нищожна за държавата сума, за да не се гърчат сега по високите етажи в ченгеджийницата. Защо толкова време се ослушва министър Веселин Вучков?
Защо Бойко Борисов ИСТЕРЯСА на заседание на МС за 20 кинта на онзи катаджия, който бе нащракан „на частно“. Защо? Семпло е – ако видеонаблюдението работи и записва, може да изгорят поне невнимателните меверейски връткаджии, заработващи като СВОДНИЦИ, БОСОВЕ НА НАРКОДИЛЪРИ, „ЧАДЪРДЖИИ“ НА АВТОДЖАМБАЗИ. И МВР пак ще е в РАЗПАД. Порочен кръг. Кой влиза в МВР да бачка за заплата? Кой? О, не – не и „тъпите постоваци“, защото „патрулно-постовата служба“ е челният отряд на милиционерската мафия. Сега се изтрепвали куките с оперативно-издирвателни мероприятия. Колко да се „изтрепват“ – колкото на третия ден да пуснат за издирване Сертов чрез Интерпол.
Меверейците по „високите“ етажи да внимават да не се загубят, докато „издирват“ Петко Сертов в гориста местност. Пожарникарският шланг на Бойко Борисов може да им застане изотзадзе. Това че са безхаберници в остри ситуации със „зачезвания“ е безпощадно ясно – Галевите, Таки, Сертов. Апропо. Онази „медийна мадама“, която произвежда версия след версия може да предложи на Обама да направи Сертов шеф на ЦРУ, или да го награди, не дай, Боже, посмъртно. Меверейците и дежурните медийни „партньори“ се надпреварват да фабрикуват пласмент. Обаче от Сертов ни следа. И?www.bgsniper.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *