„АФЕРА“ – ПАК ХАКНАТА! ЧОВЕК ДА НЕ ПУСНЕ ИНТЕРВЮ С ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ! АЛО, ЦАЦАРОВ ЛИ СИ, МИШОК ЛИ СИ, ТОВА Е ТЕРОР!

„АФЕРА“ – ПАК ХАКНАТА! ЧОВЕК ДА НЕ ПУСНЕ ИНТЕРВЮ С ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ! АЛО, ЦАЦАРОВ ЛИ СИ, МИШОК ЛИ СИ, ТОВА Е ТЕРОР!

ПАК ХАКАТ „АФЕРА“! МАМИЦАТА ВИ! ЧОВЕК ДА НЕ ПУСНЕ ИНТЕРВЮ С ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ! „ПРИВИЛЕГИЯТА“ ОЧЕВИДНО Е САМО ЗА НЕДЯЛКО КЮФТЕТО. „АФЕРА“ – ПАК ХАКНАТА!
АЛО, ЦАЦАРОВ ЛИ СИ, МИШОК ЛИ СИ, ПАК ХАКАТ САЙТА „АФЕРА“! ТОВА Е ТЕРОР! ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА!????ДО ПРЕСАТАШЕТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР МАЛИНА АЛЕКСАНДРОВА! ТОВА, КОЕТО ВТОРИ ДЕН СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СРЕЩУ САЙТА „АФЕРА“ Е ТЕРОР! И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УПОТРЕБЕНА НИКАКВА ДРУГА ДУМА. САЙТА ОТНОВО Е ПОДЛОЖЕН НА БРУТАЛНА ХАКЕРСКА АТАКА! КАКВО ДА ОЧАКВАМ ОЩЕ – ДА МЕ РАЗСТРЕЛЯТ ЛИ?, написа на стената си разследващата журналистка и собственик на сайта „Афера“ Веселина ТомоваСайтът „Афера“ отново бе хакнат, и днес, след публикацията, споделена от приятелския сайт BIG5.BG: „ЕКСКЛУЗИВНО! ИЗНТЕРВЮ С ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗАЕДНО!“Двойно интервю с Цветан Василев и Делян Пеевски – част 1.
Интервюиращ: Здравейте господа. Неудобно ли ви е да седите заедно в една стая?
Пеевски: Въобще не го забелязвам тоя!
Василев: Ами не бих казал, че ми особено приятно да седя до престъпникът унищожил банката ми!
Пеевски: Ей Василев, да млъкваш веднага, Василев! Да млъкваш, да не си отварям аз устата, че тогава ще видиш ти един престъпник! Цялата България те мрази бе мустак нереализиран!
Интервюиращ: Така господа, нека се успокоим!Чува се шум и в стаята с блъскане и приглушени псувни нахлуват Недялко Недялков и Иво Прокопиев. Дърпат помежду си черна чанта, която впоследствие се оказва, чантата на Пеевски. Бият се кой да я носи.
Пеевски: Аре по тихо ако обичате вие двамата!Двамата се изпъват като жици и с телешки поглед впиват очи в Шефа.
Интервюиращ: Така. Нека продължим. Един въпрос към вас господин Пеевски.
Василев: Ха! Е много ясно, че към него ще бъде въпроса! Нали всички медии са негови. Сигурно и на вас ви плаща!
Интервюиращ: Г-н Василев много ви моля да запазим добрия тон и да не си подмятаме обиди.
Пеевски: Що обиди бе! Ти да не се обиди, че Мустака ти каза, че работиш за мен бе, мишок?!
Интрервюращ: Не, не, не в никакъв случай господин Пеевски. То дори да е така, не е така, защото не е така….разбирате ме какво имам предвид, нали господин Пеевски? /намига му/
Пеевски: Нищо не разбирам, ама аре карай, че си имам работа. Обещал съм да водя Цветелина и Николета на кола маска в един нов салон. Има промоция. Две на цената на една.
Интервюиращ: Ах колко хубаво! Браво господин Пеевски! Вие сте истински джентълмен! Браво! Вие г-н Василев водите ли си жената на кола маска?
Василев: Моля?!
Интервюиращ: Викам, на кола маска водите ли жена си?
Василев: Въпросът с фючърсите въобще не седи така! Това, че господинът от дясно иска сега с цесии да докопа половината ми фирми и активи не значи….
Пеевски: Абе аз казах ли ти на теб да мълчиш бе?! Да не си на интервю?!
Интервюиращ: Прав е господин Пеевски! Да не сте на интервю господин Василев! Това е беседа все пак…
Василев: Абе аз що не стана да си ходя в Белград!Отзад отново настъпва суматоха. Прокопиев и Недялко продължават да се бият за чантата на Пеевски. Изведнъж Недялко изпищява. Ударен е в главата от малка червена ябълка.
Пеевски: Аз теб мисля, те предупредих нещо преди малко! Тоя път е с ябълка, следващия ще бъде с оловна топка. И за теб е валидно Ивчо! Не ме гледай като изтукан!
Интервюиращ /шепне/: Не мога да разбера господин Пеевски, защо се заобграждате с такива идиоти! Погледнете ги моля ви се, пълни дебили! Аз например…
Василев: И какво сега. Вече няма директни полети до Белград, така ли? Влака през Сливница в колко тръгва? Знае ли някой?
Прокопиев: За Сингапур тръгва в 14.55, ама за Белград…..чаай сега ше дрънем една жица на Галчето, тя ги знае всичките разписания!
Пеевски: Ти сега нещо да не би да му се подмазваш на Василев, че не мога да разбера?!?!
Прокопиев: В никакъв случай! Абсурд! Аз, на него?! Нема шанс! Квото сме се разбрали остава бе брат! Споко!Чува се шум. Столът върху който седи Недялко се чупи. Пълничкият мъж изпищява и се озовава седнал на земята, плътно гушнал чантата на Пеевски.
Прокопиев: Погледни го пък тоя червей начи….ебати натегача!
Недялко: Алексей Петров е виновен. Една негова фирма ги прави тези столове в Павликени! Всичко знам. Дадоха ми разработката от ДАНС!
Прокопиев: Голем си нещастник Недялкооо….Извънява телефон.
/очаквайте продължение/ BIG5.BG“ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *