А БЕ, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ДЕТО НЕ БИЛА НА БОРИСОВ, СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?

А БЕ, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ДЕТО НЕ БИЛА НА БОРИСОВ, СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?

ЦВЕТАНОВ ЗАСТРАШИТЕЛНО ЦОПНА В МОЗЪЧНО СЪТРЕСЕНИЕ НА ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА.
Неделя сутрин. По Нова телевизия, която по никакъв начин нямала нищо общо с Бойко Методиев Борисов, цъфна лицето Цветан Генчев Цветанов, който чака оправдаването си, като осъден на две инстанции на четири години затвор. Бившият вътрешен министър с особената форма на главата изрече две удивителни неща, които затвърдиха категорично съмненията относно мозъчния статус на особената форма на главата.
„На миналите местни избори Чавдар Трифонов във Варна беше кандидат на Николай Бареков, а сега е издигнат от реформаторите“, изрече Цветан Цветанов, гледайки като паметника на Самуил. Водещата, безхаберна по традиция, зяпаше успана.
Чавдар Трифонов никога не е бил кандидат на Николай Бареков. Цветанов лъже, както лъжеше като вътрешен министър, и това продължава да минава за „интервю“ в телевизия, която не била на Бойко Борисов.
Чавдар Трифонов бе „независим“, зад чиято кандидатура стоеше съдружник на Цветан Василев и Цветан Цветанов прекрасно знае този факт, тъй като именно той се срещаше с Иван Костов, заради същия съдружник и брат му. Николай Бареков подкрепяше Христо Бозов, който пък Цветан Цветанов обяви като „независим“.
Очевадно Цветанов се напъна да направи интрига, но за да правиш интриги също се иска талант, а не физкултурна „мисъл“.
Цветанов цопна в „мозъчното сътресение“ и с обяснението защо аджеба в МВР нещата откъм парите не вървяли. „Защото Цветлин Йовчев разкарал фирмата „БМВ“, през която минавали „бонуси“, от които се „възползвали“ в МВР за дрехи, пари и тинтири – минтири. Обяснимо е точно Цветанов да плаче за кинтите, които прокуратурата така и проспа, защото ходи по оперативките на Бойко Методиев Борисов.
Договорите, сключени по времето на Цветанов с БМВ бяха престъпно скандални и отдавна заради тях Цветанов и компания трябваше да са на съдебната скамейка. Обаче. Цацаров пак се надупи и онзи, който бе подписал договорите – бившият зам-министър на Цветан Цветанов – Димитър Георгиев, му смачкаха делата и го направиха … шеф на ДАНС.
Наглостта на Цветан Генчев Цветанов е толкова патологична, че само телевизия като Нова може да си го кани, да си го слуша и да си мисли, че така вдига рейтинга на ГЕРБ.
Една заранна неделна „водеща“ по Нова телевизия, на която никога не можем да запомним името, след лицето Цветан Генчев Цветанов, застана срещу адвоката Николай Хаджигенов и … естествено Илиана Беновска, дежурна по лъскане на „Светиня МУ“. Безобразно, безучастно и абсолютно непрофесионално т.нар. „водеща“, на която никога няма как да започним името, остави Беновска да развива „тезите“ си за „консенсус“ и да нервничи като женичка в особена възраст, че не и били пуснали, ах, моля ви се, цялото нам си кое интервю.
Хаджигенов бе поставен в ролята на храстче от декора, защото Беновска трябваше да се изпразни за пореден път, изживяваша се като самия си Вожд Бойко Методиев Борисов. Вчера Колтуклиева му превеждаше мислите и думите, днес Беновска ще прави „консенсус“.
Ай, с….р, бе! Нова телевизия, дето не била на Борисов, срам нямате ли? И от какъв зор каните някой за „храстче“, за да не го оставите да говори? Ами съберете Любица Кулезич, Колтуклиева и Беновска и от сутрин до вечер ги пускайте в ефир, белким обяснят на „простите“, които се разбирали с „и аз съм прост“ онова, което не са вдянали от мозъчните гънки на човека от Банкя.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *