А МЪЛЧАХА ЗА USA ТЪРГОВЦИ НА ОРЪЖИЕ, ВЗЕЛИ РУСКО ОРЪЖИЕ ОТ НАШИ СКЛАДОВЕ, ПРОДАЛИ ГО НА „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА“ И ВРЗРИВИ ЛЕ СЕ НА БГ ВОЕНЕН ПОЛИГОН! ПОМИЯРИ.

А МЪЛЧАХА ЗА USA ТЪРГОВЦИ НА ОРЪЖИЕ, ВЗЕЛИ РУСКО ОРЪЖИЕ ОТ НАШИ СКЛАДОВЕ, ПРОДАЛИ ГО НА „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА“ И ВРЗРИВИ ЛЕ СЕ НА БГ ВОЕНЕН ПОЛИГОН! ПОМИЯРИ.

Да обобщим накратко логиката на българската нискокачествена администрация, наречена за заблуда правителство!
На български военен полигон при тест се самоубиват двама американски търговци на оръжие, оторизирани за тази дейност от един вид въоръжени сили на САЩ! НАТО няма нищо общо с това. Тези хора взимат като скраб руско годно за употреба оръжие от наши складове и го продават в Ислямска държава за много милиони. Вследствие на този „инцидент“ министерство на икономиката, военното министерство и други органи на държавната власт съобщават официално, че нямат отношение към това какво се случва в складовете на военен резерв и съответно къде отива това оръжие, защото забележете това било сделка между частни фирми!!! Сериозна причина за безконтролност. Все едно, въоръжаваме ислямистите от ИДИЛ и за празен боен поглед ги храним с амфетамини!
В същото време същата тази държавна власт обявява, че ако трябва да прелетят руски самолети към Сирия е възможно само след обиск на българско летище. Обиск заради съмнения, че превозват оръжие за война срещу Ислямска държава!!!
Предизвикателното поведение винаги повлича последствия…
Помиярите имат едно качество по което се самоопределят. Винаги си изяждат собствените фекалии със завиден апетит! Без извинение.Николай Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *