Бабаитът от пресслужбата на Министерски съвет и премиера Борисов, който удари журналистка, е от банката кадри на ДПС

Бабаитът от пресслужбата на Министерски съвет и премиера Борисов, който удари журналистка, е от банката кадри на ДПС

Любомир Методиев нашумя отново в публичното пространство, след като си позволи да удари журналистка от медия на своя доскорошен патрон
Любомир Методиев е завършил в Нов българкси университет „Връзки с обществеността“. Започва работа в държавната администрация като специалист на правителствената пресслужба на Симеон Сакскобутгготски, след това продължава работата си и при „Тройната коалиция“ на БСП, ДПС и НДСВ. През 2009 година започва да отговаря за „връзките с общественността“ на ДПС, като неотлъчно следва Лютви Местан при публичните му срещи като председател на Движението.
Любомир Методиев, който сега работи за премиера на България Бойко Борисов, е известен в сградите на Парламента, Министерски съвет, а и Президенството през годините, с неадекватното си облекло на футболен запалянко, кръстосващ по коридорите на държавните здания с тениска и маратонки. А понякога и с къси гащи.
През 2017 г. Любомир Методиев е уволнен от Министерство на здравеопазването, където заема длъжността „пресаташе“. В коридоритте на МЗ и ВМА тогава се говори, че Методиев е привишавал правомощията си, правил е опити за кадруване в Лекарския съюз, ВМА и като цяло се е занимавал с неща, които не произтичат от длъжностната му характеристика, съсредоточена главно върху медийната политика на Здравното министерство.
След богатата си и колоритна биография, най-вече като кадър на ДПС, Любомир Методиев е отново на държавна служба, в пресцентъра на Борисов, и раздава удари по журналистките на Пеевски.
А може би точно близките отношения на Любомир Методиев с ДПС не позволяват на премиера на ГЕРБ Бойко Борисов да му разпише книжката, дори и след огромния гаф – член на пресцентъра на Министерски съвет да се държи като бодигард на Борисов и да бие журналист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *