Бареков закова „Протестна мрежа”: Готови ли сте да дойдете с мен при главния прокурор, за да стигнете до истината КОЙ и ЗАЩО?!

Бареков закова „Протестна мрежа”: Готови ли сте да дойдете с мен при главния прокурор, за да стигнете до истината КОЙ и ЗАЩО?!

„До представителите на Протестна мрежа. Уважаеми протестиращи, След като бяхте на улицата стотици дни и денонощно викахте КОЙ, сега не се ли чувствате употребени, след като се разбра, че сте обслужили интереса на чудовищната коалиция между ГЕРБ и ДПС?
Готови ли сте да стигнете до край с разкриването на истината за българското задкулисие и да разберете най- накрая истинския отговор на въпроса КОЙ и ЗАЩО.Следващата седмица ви предлагам заедно да подадем сигнал до прокуратурата, с който да извадим на яве генезиса на проекта “Бойко Борисов”, неговата принадлежност към Държавна сигурност, участието му в заговори и собственоръчно извършване на убийства, както и връзката му с ключови фигури от ДПС начело с г-н Доган и истинските лица на политическата и икономическа мафия.
Разполагам оригинални документи от българските и чуждестранни служби за сигурност, към които със сигурност ще проявите здрав граждански интерес.
Предизвиквам ви да стигнете до край с истината!”
Николай БарековAfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *