Бареков към „Протестна мрежа“: Вие не сте никаква мрежа, а сте обслужващ персонал на мутрите и олигархията

Бареков към „Протестна мрежа“: Вие не сте никаква мрежа, а сте обслужващ персонал на мутрите и олигархията

„Протестна мрежа“ отказа съдействие на Николай Бареков за разобличаване на Бойко Борисов и връзката му с Ахмед Доган. Бареков им отговори, че са мутри…
В съобщение до медиите „Протестна мрежа“ пишат до Бареков:
„Скъпи (буквално) г-н Бареков,
Във връзка с отправената от Вас покана към Протестна мрежа за среща и съвместни действия, с които ще се опитвате да легитимирате образа си, Ви отговаряме: Не.
Нашият по-пълен отговор е депозиран на 25.02.2014 г. в прокуратурата“.
Николай Бареков съобщи по-рано, че изпраща писмо до „Протестна мрежа“, с което ги кани на среща следващата седмица, за да им покаже оригинални документи от българските и чуждестранните служби, които изцяло разкриват същността на Борисов и връзката му с Доган.
„Ако желаят най-после да разберат отговорите на въпросите кой и защо, да заповядат с мен при г-н Цацаров“, призова лидерът на ББЦ.
„Протестна мрежа“ показа, че е част от отбора на мутрите, пише в отговор по-късно Бареков. Какво още пише той:
„Скъпи (буквално) за народа протестъри,
След като отказахте да се запознаете с престъпленията на вашия вожд и учител Бойко Борисов и решихте, че е по-добре да си затворите очите за престъпленията по време на българския преход, стана ясно, че вие не сте никаква мрежа, а сте обслужващ персонал на мутрите и олигархията. Явно от вас не може да се очаква друго, освен фалшификации и манипулации срещу една партия, която иска да покаже пороците на статуквото, да ги разобличи и да изгради нова държава.
Вие ясно се обозначихте като част от отбора на мутрите, онези които са убивали и тези, които ограбиха парите на българския народ.
Цяла година викахте срещу Пеевски и Орешарски, а се оказа, че обслужвате интересите на Борисов и Доган. Явно през цялото време сте знаели отговора на въпроса КОЙ.
Благодаря за вашата не-гражданска позиция!“
По-рано Бареков се обърна с призив от сега нататък да се задават въпроси на Борисов, за да се разбере истината.
„Подавам ръка към всички – Реформаторския блок, „Протестна мрежа“, читавите хора в ГЕРБ, нека заедно да разберем истината, защото тя ще ни направи свободни“, призова лидерът на ББЦ.
Пред Нова телевизия той заяви, че проектът „Бойко Борисов“ е подготвян 30 години от службите. Това е доказано от документи, с които разполагал.
Бойко Борисов пък се закани, че ще сезира главния прокурор Сотир Цацаров за поредни клевети от Николай Бареков, срещу когото води вече 5 дела.
Източник: Дир.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *