!!!!!!!: Бареков се отказва от изборите!

!!!!!!!: Бареков се отказва от изборите!

Николай Бареков най-вероятно ще се откаже изобщо от участие в изборите. Такова мнение споделят някои наблюдатели. Това е причината за вчерашния очаквано-неочакван въртел на „новия Яне Янев“, който дни след като съкруши Бойко Борисов с документ за кокаиновото му минало, се извъртя и стана съюзник на ГЕРБ. Вчера на специална среща новият политик лично се извини на президента Плевнелиев за сигналите, които е подавал срещу него в прокуратурата. Ден преди това пък Бареков се извъртя и по въпроса за 3,5 милиардната актуализация на бюджета, с която ГЕРБ и ДПС искат да спасят милионерите в КТБ. Въпреки че осигури впечатляваща агитка на самия протест срещу актуализацията, след това Бареков я подкрепи на срещата при президента.
С помощта на доста пари, които още не е ясно от Пеевски ли са дошли или от Цветан Василев, Бареков направи фурор на евроизборите като спечели 2 места и задмина с много Реформаторския блок. Самият Бареков стана евродепутат, което му гарантира около 20-25 хиляди евро месечно от заплата и различни бонуси. Мандатът на Европарламента е 5 години и няма опции за предсрочно разпускане. Т.е. новият политик е осигурил личното си бъдеще за една петилетка, включително имунитет срещу съдебно преследване. Това е доста важно, защото го предпазва от многобройните потенциални дела за обида и клевета, които у нас по някакви странни причини се водят по Наказателния кодекс. Заради подобни дреболии Европарламентът няма да се занимава да сваля имунитети.
Цялата кариера на Бареков като изпълнение страшно много приличаше на тази на Яне Янев. Това поставя въпроса дали не стои същият кукловод отзад, или най-малкото – ползва се същият наемен сценарист. Появяват се едни пари от някъде, някакво ново лице се появява, започва да разнася документи из службите и да прави бомбастични разкрития. Сходствата са дори в детайлите – започват да го заплашват, той заявява че ще напусне политиката, ако обществото не реагира и пр. И също като при Яне Янев някой му дава съответните документи, които е очевидно че са истински, но сами по себе си, без други доказателства, не са достатъчни, за да се осъди човек. Така Бареков нанесе няколко крошета на Бойко Борисов, но точно когато започна интересното, очевидно дава заден – точно като Яне. Изобщо, при Бойко Борисов все така се случва – точно като стигнем до интересното, и филмът свършва. По подобен начин се разви историята с флашките на Патрашкова, а по-късно и историята с „Буда“, прокарана от дисидентския сайт „Биволъ“. Очевидно на Бойко му върви в живота…
Но така или иначе, Бареков отива при Яне. Вчера физиономията на Росен Петров, стоящ в задните редици на тумбата при президента беше доста недоволна. Най-вероятно вторият в ББЦ ще иде при ВМРО и НФСБ.
С това кратката история на поредния фалшив мутрофоб приключва.
Логиката ни кара да се замислим дали всъщност тези временни анти-бойковисти не се създават и финансират от самия Бойко, за да пречат на изникването на автентично анти-мутренско движение.Добри Б.
03-08-2014http://komentari.com/След излизането на настоящата прогноза, от пресцентъра на България Без Цензура се се свързали с komentari.com, за да уточнят, че не мислят да се отказват от изборите и всякакви подобни слухове са си просто слухове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *