БЕЗОБРАЗИЯТА НА ВАРВАРИТЕ И „ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯТ“ ИЗБОР НА БСП“

БЕЗОБРАЗИЯТА НА ВАРВАРИТЕ И „ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯТ“ ИЗБОР НА БСП“

Не ни трябва Член Първи. ОПГ окупира властта за години напред. Спете спокойно, деца, възрастни, старци и бабички!
Някои мои кореспонденти се отнасят със сарказъм и ирония по повод тревогите ми за средната възраст на членовете и избирателите на БСП, уж лявата партия, която вчера направи от конгреса си тв шоу. Или поне така се определя форума на БСП в зала 1 на НДК от зам. председателя на ръководството на БСП др. Стойнев. Между другото, той ми е по своему симпатичен. .
Без да съм експерт по партийните дела и в частност не съм познавач, на процесите, които протичат и разкъсват корпуса на тая политическа сила, ще ви кажа защо ме тревожи идиотщината, която тая партия демонстрира без свян и срам.
Публично е известно, че управляващите ни за втори път ГЕРБ и техните съучастници, реално нямат опозиция срещу себе си. И, ако БСП се саморазпадне, ГЕРБ автоматично ще се превърне в единствената ПРАВИЛНА партия, която, без да реанимира Член Първи, ще управлява България и неините остатъци наистина 60 г. напред.
Повечео от кореспондентите ми знаят, че съм привърженик на дясното и консервативното. Дори и когато е очевидно, че го няма нито на сцената, нито зад кулисите. И ставам неволен запалянко на БСП, защото си въобразявам, че само БСП би могла да се противопостави на варварите от ГЕРБ.
Знам, знам. Наивен съм до глупост. Та нали БСП създаде ГЕРБ и попълни електоралния му вакуум с бивши членове на БКП… Ония, старшините от артелната. Разните ченгета и доносници от ДС и пр. резервисти от дивизиите на злото.
Без смнение, част от опонентите ми забравят, че и те са били в редовете на тия дивизии. Аз нямах тая „чест“. Причините не са важни. Но ми изглежда непочтено да ме апострофират, когато по конструктивни причини подкрепям изпадналата им от играта някогашна партия. Тя, партията, си проигра шансовете да свърши нещо полезно за народеца и държавицата. Дори един атентат не е в състояние да организира, да не говорим за някаква друга съпротива или дори фалшива опозиция срещу безобразията на варварите.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *