БЕЗУМИЕ „ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ“: РАБОТНИЦИ С КОФИ ПЪЛНЯТ ЦИМЕНТ И С КОФИ НАЛИВАТ БЕТОН В ОСНОВИТЕ НА ДКС-ВАРНА, КАТО В ПЪРВОБИТНО ОБЩИННИЯ СТРОЙ. ОСНОВИТЕ ПРОПАДАТ!

БЕЗУМИЕ „ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ“: РАБОТНИЦИ С КОФИ ПЪЛНЯТ ЦИМЕНТ И С КОФИ НАЛИВАТ БЕТОН В ОСНОВИТЕ НА ДКС-ВАРНА, КАТО В ПЪРВОБИТНО ОБЩИННИЯ СТРОЙ. ОСНОВИТЕ ПРОПАДАТ!

БЕЗУМИЕ „ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ“ ПРИ РЕМОНТА НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА. ОСНОВИТЕ ПРОПАДАТ, СПОРТНАТА ЗАЛА МОЖЕ ДА РУХНЕ, НОСЯТ КОФИ С БЕТОН, СЛЕД НАЛЕТИ 13 МИЛИОНА!!!
Прокуратурата на ходещия на оперативки всяка сряда при премиера Бойко Борисов – Сотир Цацаров УМИШЛЕНО абдикира от предупрежденията и сигналите за ремонта, който се готви на Двореца на културата и спорта във Варна. АФЕРА описа подробно всички „гимнастики“, които се приложиха, за да бъде набутана без търг и конкурс любимата фирма на Борисов/ Кирил Йорданов/ Иван Портних – „Хидрострой“, която да усвои кинтите за ремонта. Това се случи и с участието на Красен Кралев, който пък пробута свой човек за шеф на борда на директорите на ДКС.
10 милиона бяха налети в „ремонта“ на ДКС – Варна. Преди седмица премиерът отпусна още 3 милиона и огромната пара наближи 12 милиона лева.
БЕЗУМИЕТО, „гарантирано от ГЕРБ“ обаче стигна своя абсурд, след като ремонта започна от „главата за краката“ и БЯХА ПЪРВОНАЧАЛНО ПРОПУСНАТИ ОСНОВИТЕ НА СПОРТНАТА ЗАЛА, ЗАРАДИ ПИАР БЪРЗАНЕТО ЗА УЖ ОТКРИВАНЕТО И, ЗАРАДИ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ГИМНАСТИКА.
Така, въпреки предупрежденията на специалисти, че ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ОСНОВИТЕ, „БОЙКО-КРА/…/ЛЕВИТЕ АПАПИ“ РЕМОНТИРАХА
ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ОСНОВИТЕ.
В момента основите на ДКС са пред срутване. Не може да влезе и бетон-помпа, и РАБОТНИЦИ С КОФИ ПЪЛНЯТ ЦИМЕНТ И С КОФИ НАЛИВАТ БЕТОН В ОСНОВИТЕ НА ДКС-ВАРНА, КАТО В ПЪРВОБИТНО ОБЩИННИЯ СТРОЙ.
Именно поради кретенизма на онези, които са вършили досега ремонтните дейности, бяха отпуснати грешни още 3 милиона лева!
На практика, след като вътре залата е ремонтирана, едва сега ще „оправят“ основите, които са пред рухване – с КОФИ, ПЪЛНИ С БЕТОН, И ИЗСИПВАНИ В ОСНОВИТЕ, ЗАНЯТИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ДРУГИЯ ВЕК.
От всички 13 милиона излети УЖ „САМО“ В ДКС, до този момент никой не се е заинтересувал колко милиона отидоха „ресто“, заради абсолютната некадърщина и „усвояване“ от видните представители на „гражданите за европейско развитие“.
Това е истината за т.нар. „обновена Варна“, която глътна 43 милиона лева, на които НИКОЙ НЕ Е НАПРАВИЛ РЕВИЗИЯ. ЗА ДА СЕ ВИДИ КОЛКО МИЛИОНА ВЛЯЗОХА В ГРАФАТА „ГЕПИ“. Чрез некачествени ремонти, които само след месеци – до година ще изправят Варна пак на стартовата линия за нови „ремонти, разбирай ново „лапане“.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *