БЕЗ СМИРЕНИЕ ЗА ПАТРИАРХА, СВЕТИЯ СИНОД И ЦЪРКВАТА

БЕЗ СМИРЕНИЕ ЗА ПАТРИАРХА, СВЕТИЯ СИНОД И ЦЪРКВАТА

Църквата ни, която крепеше Майка България, която запази българщината, съхрани вярата и духовността ни – тази българска църква остана в далечното ни минало.
В годините на прехода църквата изостави своя народ, заета с разпри за имоти, власт и пари. Лиши хората от милосърдие, не утеши отчаяните, не отиде при бедните, не подкрепи жертвите на наводненията, остана отчуждена и безмълвна, когато пламнаха заради мизерия и безизходица живи човешки факли, не подаде ръка и не каза добра дума за няколкото светли човеци като Дядо Добри.
Днес патриархът, Светият синод и Църквата са заети с богонеугодни дела.
Патриархът подмина болните български дечица и измъчените стари хора, но отиде в болничната стая на БМБ, заради когото се самозапалваха отчаяни българи.
Днес тези, които незаслужено се наричат духовни пастири на народа си извършиха богохулно деяние – с орден СВЕТИ ЦАР БОРИС-ПОКРЪСТИТЕЛ наградиха съсипателят, рушителят на съвременна България, този, който нарече народа си прост и му обеща война и реваншизъм.
Патриархът, Светият синод и църквата изоставиха народа си, за да се поклонят на БМБ, самопровъзгласилият се собственик на държавицата ни…Стела Банкова
Колаж: Свободен човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *