БЕНОВСКА СИ НАПЪЛНИ ГУШАТА С 80 БОНА ОТ БОЖО ЛОКОТО И СЛЕД ТОВА РЕДНА: „БОРИСОВ Е НАШ“. НЕ НАШ, БЕНОВСКО, А ТВОЙ И ВАШ! НЕ НИ СЛАГАЙ В ТАЯ КОЧИНА!

БЕНОВСКА СИ НАПЪЛНИ ГУШАТА С 80 БОНА ОТ БОЖО ЛОКОТО И СЛЕД ТОВА РЕДНА: „БОРИСОВ Е НАШ“. НЕ НАШ, БЕНОВСКО, А ТВОЙ И ВАШ! НЕ НИ СЛАГАЙ В ТАЯ КОЧИНА!

БЕНОВСКА И „МИЖАВИЧКИТЕ“ И ПАРИЧКИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ
Беновска с рокля на „Маккуин“, стърчи права, посочва я, с ръка в джоба на белия марков панталон, накъдрена, натъпкана с филъри, лицето и подуто от филъри, агресивна показно, драматургично, нарцистично. За какъв такъв я е поканил Сашо Диков, не е ясно. И без това Беновска не излиза от тв студията, защото е от „правилния“ списък, на ония, дето търчат подир Бойко Методиев Борисов като … Вие кажете като какво.
Беновска ще се бори с „тролската“ журналистика. Ай сиктир, бе! Без никакво извинение. Беновска ще ми говори за „независима“ журналистика. Беновска, която на всяка сричка лигите и течат по министър – председателя.
Беновска лапала „мижави парички“ от еврофондовете и с цялата си наглост пита – Сашо, колко медии взимат от тях?!
Взимат медиите от „правилния“ списък – списъка на Пеевски и Борисов.
Беновска се държи като фелдфебел. Филърен фелдфебел. Същата и е и „журналистиката“. След като отсвири Трактора, в дилема кого да избере – него или Борисов, и заложи на Борисов, пъчи финансов стандарт и го нарича „мижави парички“.
Халал да ви е Беновска, ГЕРБаджии. Няма по-лесно падане от власт с такива пропагандатори като Беновска.
„БОЙКО“ Е ТВОЙ, БЕНОВСКА, ВАШ! ЗА НАС Е ЧЕСТ, ЧЕ НЕ СМЕ В ТАЯ ВАША КОЧИНА!„Беновска: Бойко не е мой! Наш е!“
Беновска, разбира се, че е ВАШ, а не Наш. Бойко Борисов може да е „Наш“ само за такива като теб. Придоворни лепенки към всеки „Борисов“.
Ако се чуваше, Беновска, ако се гледаше отстрани, Беновска, колко бездарно играеш роличката с рокличката „журналист“, със сигурност, щеше да се скриеш. Може и в Банкя. С черни ботуши и камшик да вдигаш … егото на „Бойко“.Afera.bg
Колаж: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *