„Благородният“ Борисов си направи пиар за 40 лева преди Коледа (на гърба на Горанов)

„Благородният“ Борисов си направи пиар за 40 лева преди Коледа (на гърба на Горанов)

Само преди седмица финансовият министър Владислав Горанов отсече, че Коледни добавки за пенсионерите тази година няма да има: „Всеки иска да е добър и благороден. Има право да е добър, когато го прави със свои средства. Аз благороден с чужди средства не искам да бъда“Едва ли това е било негово самостоятелно решение, несъгласувано с патрона на партията.Днес се оказа, че пари за коледни надбавки има. Вероятно Горанов е бил пуснат с проучвателна цел по Борисовата пързалка – какъв ще бъде отзвукът от лошата новина.
Създаде се „напрежение“ между Калфин и Горанов, което се оказа една много добре режисирана пиар акция на Борисов, за която бяха „използвани“ финансовият и социалният министър. За да може в един момент Борисов да си каже тежката дума: „Коледни добавки за пенсионерите ще има!“ Ах, добрият стар Дядо Коледа ще „раздаде“ по 40 лева коледен бонус на най-бедните пенсионери!
Новината влезе в сайтовете, премиерът даде няколко интервюта, за да го включат в новините… Мисията е изпълнена! Сега остава всички в един глас да запеят – колко е добър Бойко Борисов. Сякаш забравили, че през април 2013 г. същият Бойко Борисов обяви, че пенсионерите са „изяли фискалния резерв“Евтин сценарий, но за българина и толкова стига!
Стоян Тончев
Zadkulisite.comKолаж: Иво Ангелов, СВОБОДЕН ЧОВЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *