Близнашки след взрива: Целият народ ме иска на стадиона

Близнашки след взрива: Целият народ ме иска на стадиона

Целият български народ очаква аз да се явя на Националния стадион Васил Левски и да подкрепя Лудогорец.
Това каза Георги Близнашки четири часа след взрива, който унищожи завода в Горни Лом. Първите информациии за пострадали се появиха близо час след унищожаването на завода, където има огромен кратер. Близнашки прекъсна пресконференцията и се оправда с писмото, което получил от футболния отбор Лудогорец и пожела „Приятна вечер“, пише Агенция БГНЕС.Afera.bg пък изнесе списък с част от публичните лица на ст. “Васил Левски”, които повече от четири часа след взрива в Горни Лом са били гости на президента на ФК “Лудогорец” Кирил Домусчиев на ВИП-ложите:Николина Ангелкова – министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията *придружена от съпруга й Христо АнгелковДимитър Николов – кмет на Бургас, заместник-председател на ГЕРБВладислав Горанов – бивш заместник-министър на финансите и бивш депутат от ГЕРБ, експерт към партията.Юлий Москов – активен поддръжник на ГЕРБ и издател на спортен вестникOгнян Донев – собственик на фармацевтичния гигант “Софарма” и собственик на сайта Клуб Z, активно подкрепящ протестите срещу правителството “Орешарски”Венцеслав Стефанов – президент на ПФК Славия, сред основателите на СИК.
Въпросните публични личности са в компанията на представители на бизнеса, които рядко могат да бъдат забелязани в медии, обществени дискусии, а именно:Валентин Златев – генерален директор на Лукойл БългарияГеорги Самуилов – собственик на рафинерията Инса Ойл. Дейността на фабриката е проверявана от Ваньо Танов във времето, в което ръководи ГДБОПЛюдмил Стойков – пернишки бизнесмен, собественик на ваканционно селище Дюни, подсъдим по дело за източване на европейски средства по САПАРД. Стойков е в компанията на Румен Стоилов, бивш депутат от ГЕРБ, награден от президента Росен Плевнелиев с орден “Стара планина”- втора степен, по предложение на правителството “Орешарски”. Ръководител на федерацията по самбо, в чийто управителен съвет е бил и Цветан Василев, мажоритарен собственик на КТБ, разследван за източване на банката.
Разбираемо във ВИП-ложите са Борислав Михайлов, президент на БФС и съпругата му Мария Петрова, шампион по художествена гимнастика, както и Евгения Раданова – служебен министър на спорта, спечелила редица състезания по шорттрек, носител на медали от Олимпийски игри.Списъкът се базира на фото-галерията на сайта Sportal, която все още е достъпна на адрес:
http://www.sportal.bg/galery.php?category=1&galery=9297&image_id=287295#14
На снимките присъстват и други представители на бизнес-елита на страната, съобщава Afera.bgzadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *