Богомил Бонев: МЯСТОТО НА МУТРИТЕ НЕ Е В ПОЛИТИКАТА!

Богомил Бонев: МЯСТОТО НА МУТРИТЕ НЕ Е В ПОЛИТИКАТА!

Богомил Бонев към групата СОФИЯ БЕЗ БЛОКАДИ:
Трогнат съм от добрите думи, защото хейтването е на мода.
Привет на групата, която няма да прави блокади, когато и ако се наложи да сваляме мутрата от власт! Въпреки, че ще имаме законови основания, защото самото присъствие на мутрите във властта е блокиране на живота ни.
Ако се наложи, защото не е сигурно дали мутрата ще се върне във властта. Но, ако се върне, ще съм първият, който ще блокира управлението му, а не живота на нормалните хора.Призовавам хората в групата да блокират идването Му на власт!
Едно от средствата е участието във форумите на различни сайтове. За това е призовал и Владо Танев. Герберастите плащат на троловете си. Ние можем да ги победим на това поле безплатно, по убеждение. Мястото на Мутрата не е в политиката!
МЯСТОТО НА МУТРАТА НЕ Е В ПОЛИТИКАТА!
По моя вина групата стана затворена. Просто нямаше кой да администрира коментарите на троловете от герп.
Владо Танев се нагърби да създаде тази затворена група, която надмина 5 хиляди души.
Владо, имаш привилегията да направиш нова отворена група -МЯСТОТО НА МУТРАТА НЕ Е В ПОЛИТИКАТА
По идея на Богомил Бонев групата ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА е вече фатк!ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА е открит дискусионен форум на ФБ групата СОФИЯ БЕЗ БЛОКАДИ. Всички ние смятаме, че мутрите са един рецидив от началото на демокрацията. Мутрите нямат място в обществено-политическия живот, още по-малко в управлението на страната.www.zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *