Богомил Бонев: След ГЕРБ остават само безумия и откраднати пари

Богомил Бонев: След ГЕРБ остават само безумия и откраднати пари

Най-новата илюстрация за малоумието на ГЕРБ. „Йорданка Фандъкова и Бойко Борисов откриха кръстовището при Семинарията“ И новата и старата тапа си остават.
На Семинарията нищо не е направено. Но са похарчени чисто по герберастки огромни пари без грам мозък. Големият поток от коли е в посока Симеоновско шосе – Центъра и обратно. Там, вместо да се облекчи движението, е запазено същото кръстовище със светофари, с изключение на това, че вече няма секция за десен завой към Телевизионната кула. Което е минус. Премахнат е и трамваят. Като махнаха трамвая, поне да бяха проектирали едно кръгово. Но мафията със светофарите, към която кметуването на ГЕРБ има особена слабост, отново е надделяла.
Всеки светофар струва луди пари и спира движението. Щели да са умни светофари. Колко да са умни, като са ги поставили крадливи глупаци.
Безпроблемно ще се движат колите само от Телевизионната кула направо до кръстовището с Черни връх. Че там и досега не беше голям проблем движението направо. Това е цялата смешна реконструкция… Големите тапи бяха на левия завой към Симеоновско шосе. Останало си е същото. Всички тапи са запазени.
След ГЕРБ остават само безумия и откраднати пари.Богомил БоневФейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *