Бог да пази българите, щото от България сигурно вече му е писнало

Бог да пази българите, щото от България сигурно вече му е писнало

Типично по нашенски, улисани и спорещи дали Тиквата ще бие Пендурко на евроизборите и в крайна сметка дали Пеевски няма да е новият председател на европейския парламент, с помощта на родните медии пропуснахме резултатите от срещата на върха на НАТО, състояла се в Брюксел на 21-22 май.
Новата военна доктрина на алианса декларирана в присъствието и при участието на новия началник щаб на украинските въоръжени сили:
1. имаме враг пред портата и той се нарича Русия;
2. НАТО ще се разширява с Македония, Грузия и естествено Украйна;
3. Общите разходи за отбрана на алианса ще надхвърлят 1000 млрд. щ.д. годишно и всички страни-членки ще трябва значително да увеличат разходите си за въоръжение.
На следваща среща на алианса са поканени и министрите на финансите на държавите за да могат шапкарите да им набият новобранското цивилно канче да отворят кранчето.
100-те милиона отпуснати допълнително от българското правителство в допълнение на шапкарския бюджет на страната за тази година са първия транш и ние веднага, като истински швейкове възстановяваме и някакъв батальон във Враца (егати).
Въпросът се свежда до това, от кои други разходи ще се отреже за да могат шапкарите на Гергьовден догодина пак да си потренират за разходката си под строй по жълтите павета, наречена парад.
Бог да пази българите, щото от България сигурно вече му е писнало.Диян Петков
Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *