БОЙКО БОРИСОВ БЕСЕН ПОДИР ПРИПАДАНЕТО НА ИВАН ПОРТНИХ. В МРЕЖАТА БРОЯТ „ЛИНИИ“ И ПУСКАТ „БЕЛИ“ КОЛАЖИ

БОЙКО БОРИСОВ БЕСЕН ПОДИР ПРИПАДАНЕТО НА ИВАН ПОРТНИХ. В МРЕЖАТА БРОЯТ „ЛИНИИ“ И ПУСКАТ „БЕЛИ“ КОЛАЖИ

УЖАСЯВАЩА СЪБОТА ЗА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ СХЕМАДЖИИ!
Бойко Борисов бесен подир припадането на Иван Портних. Авери на „Ванко“ треперят от „тъстовете“.
Припадането на Иван Портних ужаси „елитните“ във Варна. „Тъстовете“ излезли от първоначалния шок и ужас. Техни „бригадири“ готвели наказателни мерки срещу авери на „Ванко“, които треперели от „тъстовете“. Гербаджии от кръга на Павел Димитров припомнят остросюжетна история в „Папагал“ преди няколко години. Бира подир бира, бира подир бира… Тогава „тъстовете“ се намесили и приятелят по бира бил отстранен от кръга на „Ванко“.
Бойко Борисов бил бесен след припадането на Иван Портних, твърдят ниши хора в най-близкото му обкръжение. Красен Кралев и Лиляна Павлова го играели нещо като „силно загрижени“. Розалина Пиарката била „кълбо от нерви“. Нещата са сериозни. Припадането на Иван Портних се случи точно на старта на предкампанията. Кметът постна осветени фонтанчета, а премиерът ги сподели, ти да видиш. И? Ами нищо – часове по-късно „Ванко“ се свлича пред ужасени варненци.
Мълвата плъзна за часове из града. Гербаджийската клиентела е дамлосана. Сайтаджиите на „Шишко“ не смеят да шукнат – за тях няма такава новина. Напълно се потвърди инфото, че емблематична фигура като Делян Славчев Пеевски подкрепя кандидата на Бойко Борисов във Варна. „Бойко нареди на Красен да стартира кампания за кризисен пиар, за да не се срине рейтинга на Иван!“, отчита се наш агент на дълбоко прикритие в гербаджийската върхушка.
Одма предлагаме на Красен Кралев да организира маратон „Шадраваните на Варна“. На Ванко ще му дадем преднина, колкото си иска. Имаме само едно условие – да тичкаме в най-голямата жега. Ние може да сме костюмирани, а той ако иска да бяга дибидюс. След това пиарките му пак да бръщолевят, че бил припаднал заради юлската жега. Ако пък е с толкова крехко здраве, да се пенсионира от политиката. Тя е за корави мъже. Политическите курви са башка.
Как пък никой друг костюмар не припадна заради горещината под дебелите сенки в парка? Как пък никой друг не се дехидратира? Защо ли се взривиха социалните мрежи? Само хейтъри ли пишат – „На всички предизборни мероприятия на Ванко трябва да има линейка.“. Това е единственото, което може да се публикува. Другото не е за цитиране.
Кметът на Варна да се готви за „черен пиар“. Мачкани от Иван Портних гербаджии злорадстват за припадъка
Иван Портних припадна. Това беше новината на деня в България. Ужасяваща събота за гербаджийските схемаджии. „Тъстовете“ си мерели кръвното един на друг, гаргарят се гавраджийски възмутени граждани, които ненавиждат тези ненаситни алчници. Само Красьо Дебелия се плацикал кефлийски в басейна на любимия си хотел, без да му пука, че другите „тъстове“ се носят като привидения. Групировката на „тъстовете“ беше разтресена от кошмарния припадък на Иван Портних.
Световни политици са припадали, ама в преклонна възраст – като Джордж Буш-старши, като впиянчения Борис Елцин. Иван Портних дори няма 40 години. И? По тази причина са дамлосани „тъстовете“ – млад и прав мъж припада като треснат от жегите старец. Лошо. Всъщност лошото за „тъстовете“ предстои. Много малко му трябва на „Бойко“ да ги бастиса – вече само прятелството с Ицо Ламята го спира, отсича наш информатор в най-близкото му обкръжение.
Кметът на Варна трябва да се готви за мощна атака с „черен пиар“ в социалните мрежи. Играчите, които от месеци гласят многофазовата негативна кампания, се събраха часове след припадането във вилата на печен изборджия. Решили са да задържат старта на кампанията, за да не провокират жалостивост към Портних в сърцата на добротворните българи. Обаче припадането ще бъде използвано като илюстрация при старта на „черната кампания“ през третата седмица на септември. Да видим.
www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: Така се случва, когато не се вслушват в АФЕРА. Още преди да спечели местните извънредни избори Иван Портних, АФЕРА единствена поиска незабавно всички кандидати за кмет да бъдат подложени на тест за нерегламентирани субстанции, за да няма спекулации по темата. След припадъка на ГЕРБ Портних, в социалните мрежи, меко казано, броят „линиите“ и пускат колажи, като публикувания. /Публикуваният колаж е взет от Фейсбук/ Жега, жега, колко да е жега, особено във Варна, където на всичкото отгоре паметника на Левски не е на плажа, а под дървета. А и защо, както пиарите гербаджии разпространиха Портних не е поискал и не се е отдал на медицинска помощ и взимане на кръв, и прочие, питат се в Мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *