БОЙКО БОРИСОВ ТРЕПЕРИ ОТ КУРШУМЕНО „РУСКО РЕСТО”. ПОЛОВИН МИЛИАРД ГЕПАНИ ОТ „ЮЖЕН ПОТОК”. ЦЕЛЯТ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОВТОРИ КРИЗАТА В ЛИВАН

БОЙКО БОРИСОВ ТРЕПЕРИ ОТ КУРШУМЕНО „РУСКО РЕСТО”. ПОЛОВИН МИЛИАРД ГЕПАНИ ОТ „ЮЖЕН ПОТОК”. ЦЕЛЯТ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОВТОРИ КРИЗАТА В ЛИВАН

Фанфареното посещение „при затворени прозорци” в България на „трите височайши особи” у нас бе свързано с процесите в Украйна и в частност позицията на България спрямо Русия. Тази версия бе широко застъпена в публичното пространство от политически анализатори.
Малцина знаят истинските причини обаче за високопоставените USA – визити. Естествено, че е станало въпрос за Русия.
НО!
И трите високопоставени чуждестранни лица са поставили пред премиера Бойко Борисов един и същ въпрос, свързан с ДПС, което единствена АФЕРА написа своевременно, позовавайки се на топ-източници от чужди служби.На Борисов му се е наложило да смени физиономията си при искането за незабавното „извеждане” на ДПС от икономико-политическия живот.
Борисов е изслушал със стиснати устни как бежанците, които идват в България не са случайни.
Турция е разделена на вилаети, които отговарят на номера. За да стигнат от 1 до 39 номер (където е границата с България) „бежанците“ са филтрирани. Те са обучени и добре подготвени.Цели се в България да се повтори кризата в Ливан.
Затова янките с ледени изражения са „свели” до Борисов, че ДПС трябва да бъде изведено от властта и икономиката, като първо трябва да бъде икономическо обезсилено. Западът не искал в ЕС да има етнически партии. За тях те са ислямистки.
В ЕС обаче има три лобита. Едното толерира вкарването на бежанците в България и цели „Ливанска криза“. Миглена Кунева минава за негова протекция. Затова е готова на всичко, за да се приемат и настаняват повече бежанци.
Другите две лобита са обаче на контра и така в ЕС няма единство по взривоопасната тема.И на янките е кристално известно, че Бойко Борисов е заплашен с физически край, заради „Южен поток”. „Рестото”, както вече писа АФЕРА, е с руски привкус.
От друга страна Борисов е напълно хаберлия, че няма как да подаде оставка, защото е предупреден, че не трябва да остава без имунитет, а и той знае, че без да е във властта, трудно ще оцелее чисто физически.
Чуждите спецслужби са категорични, че има хабер и от Сретен. Впрочем, цената пред янките още през първия мандат на правителството на ГЕРБ, поискана от тях от Борисов, бе той да назначи за шефове на спецслужбите именно лица от „библиотекарския кръг”. Тогава Борисов отново е поискал защита от американците, заради Йосич срещу уж „компромиса“, който прави със спецслужбите, които очевадно са под американски чадър.Половин милиард лева по „Южен поток” са изчезнали. Покрай грандиозната кражба треперят не само „борисовци” и „пеевци”, но и куп народ се разболява масово от определени червени кръгове.
Именно затова в България се прокламира така абсурдно, че продължавали да работят по „Южен поток” – защото трябва да се реализира „Южен поток”, или ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ!
Русия тихо и плавно мачка България икономически.
От първи януари т.г. вкарва закон за ранговането на служителите от държавния апарат, апаратът на субектите на федерацията и местните администрации.
С този закон всички на държавна служба в Русия трябва да декларират до 18 месеца всички имоти, които имат в чужбина, КОЕТО ВКЛЮЧВА И ИМОТИТЕ НА РУСНАЦИ В БЪЛГАРИЯ.
Руснаците получават допълнителни бонуси от управлението на Путин, но при положение, че продадат имотите си в България на количествена себестойност в Русия, което означава на 270 евро квадратния метър на апартамент, за да създадат буфер и фалират всички строителни фирми.Мярката е започнала от Северна България и пълзи по Черноморието.
Там вече се продават имоти на тая цена.
Отделно руският пазар е затворен за български стоки.
Така безумната политика на опит за „двойна езда” – хем с американците, хем – лъжейки руснаците, довежда Бойко Борисов до степен да не е на себе си и да се чуди как, ако изобщо е възможно, да се измъкне невредим.Още повече, че източници от Русия са категорични, че „ресто” за него ще има. Именно и заради това са неадекватните и глупашко несвързани изказвания на вицето му Румяна Бъчварова по „Южен поток”.
Борисов знае брилянтно какво го чака и именно поради тази причина се е запътил към институцията – президент. Защото извън властта – както се казва на уличен език, е фитка.
Акцентът ДПС да бъде изолирана, поставен от янките, също изнервя крайно Борисов, поради задкулисните му договорки с едри фигури от ДПС.И докато пиарно и истерично властта на ГЕРБ, в лицето на Борисов и МВР, и службите на Пеевски, ловят измислени „килъри”, истинското куршумено „ресто” предстои.
От своя страна Путин, НЕОФИЦИАЛНО, проверява всички руски инвеститори у нас и ги иска обратно.След Гърция – България е наред. Като казваме Гърция – паралелът, което се случи там с банките е огледален на КТБ у нас.
Който има уши да слуша. Който има очи да отиде и види къде точно американците ще правят своя база в Шабла. И какъв комуникационен кабел има от там – по дъното на морето – до Русия.
И най-важното – руснаците ахмаци ли са, че не знаят какво правят нашите надупени американско наплатени управляващи.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *