БОЙКО, МОЛЯ ТЕ, СМИЛИ СЕ И ОТГОВОРИ НА КОЛТУКЛИЕВА ПОНЕ НА ЕДИН СМС, ПОНЕ ВЕДНЪЖ!

БОЙКО, МОЛЯ ТЕ, СМИЛИ СЕ И ОТГОВОРИ НА КОЛТУКЛИЕВА ПОНЕ НА ЕДИН СМС, ПОНЕ ВЕДНЪЖ!

И замириса на евтина яхния в Падингтън, Великобритания. Лучена при това. Сълзи рони, докато бели стар лук, тунинговата „пиарка” Соня Колтуклиева, едри бисери капят върху филърните скули. Нещо нечувано се случва – май „Бойко”, до когото се отърква през Меркел до Левуново, я е отсвирил.
След като в. Уикенд в свое разследване оповести, че Соня Колтуклиева, която дефилира от тв студио в тв студио, за да ни уведомява за последните клюки от женския пазар, свързани с Бойко Борисов, е взимала пари от Цветан Василев, тя вживя стената си във Фейсбук в нещо като таблоида „Сън” и забълва подлючена истерия, след невротична криза.
Колтуклиева слезе по-ниско дори от Женския пазар и пренесе нивото си на отпор до шеста плочка на разнебитения тротоар на Околовръстното. И вместо с ясни аргументи да опровергае изнесената информация, направи копи – пейст на „фундаменталните” си журналяйски материали, вероятно за да попълни регионалната библиотека на Падингтън, подпуквайки „вразите” си с лични, сексуални, и отвратително просташки нападки.
Нещо обаче изключително много притеснява Колтуклиева. Нещо човърка ботокса и по челото и я кара чудовищно да изтрещява на стената си във Фейсбук, изявявайки се не като журналист, не даже и като и пиар, а като лелка с разбита душевност, след като е открила, че любимият и е захвърлил гащичките и на отсрещния балкон. И не само това – ами самият той се е преселил там.
„Много се забавлявам да наблюдавам кой се подрежда в слугинажа на тандема Цацаров-Пеевски, насъскван срещу мен : Маргарита Михнева, „Галерия“, „Шоу“, „Уикенд“, Afera.”, пописва Соня Колтуклиева.„Проблемът им не е дали защитавам Цветан Василев, а защо нападам Сотир Цацаров. Затова „задават въпроси“ дали съм взимала пари от КТБ и пускат клюки, че съм „платена“ от собственика на КТБ. Гледам му сеира на главния прокурор – любопитно ми е докъде ще стигне в публичното рекетьорство към тези, които не го одобряват и критикуват. И докога ще прави „грешки“ и ще „надскача закона“. Задава се новият доклад на Еврокомисията за правосъдието и вътрешния ред в България, а той бил унищожителен, казват.”, набира килограми Колтуклиева.
Впрочем, тя и в ефир рече, че главният прокурор едва ли не е престъпник и трябва да бъде арестуван. Нещо в този великански падингтовски смисъл.
Ако някой направи анализ на написаното от Колтуклиева, която не спира да хвали натрапчиво Бойко Борисов и ГЕРБ, а после пищи, че не му била пиар, и отбележи колко пъти тя се изказва ласкаво за Недялко Недялков, който ах, като умен, успял да си изтегли парите от КТБ, пък Мартин Радославов бил „чудовището” едва ли не, ще му светнат много не само пиарски трикове. А и ще си изясни позиционирането на самата Колтуклиева. Но това е друга яхния. Тоя път патладжанена.
В истерията си Колтуклиева намесва и сайта АФЕРА, като го набутва и него в „слугинажа на тандема Цацаров – Пеевски”. Ако Бойко Борисов наистина ползва тази женичка изобщо за нещо, трябва наистина да му леят куршум. Защото информацията, която му снася Колтуклиева, ако е толкова „точна” като тази за „тандема”, значи Борисов не става да управлява и тоалетната на Соня, камо ли държавата.
Колтуклиева, която преди време, когато плюеше и ругаеше почти ежедневно Бойко Борисов като гост в предаването на Велизар Енчев, и когато се подвизаваше да прави сайта си в офис, подопечен на Моника Станишева, имаше навика да ми звъни по телефона с „аууу” и „уоуо”. Тогава Колтуклиева бе пленена от журналистиката, която правя и чистосърдечно ми признаваше, че самата тя е „егоцентрична” и обича да се показва, рекламирайки се.
Сега Колтуклиева, която сън не спи, за да цъфне някъде, където да обясни какъв ангел небесен е Бойко Борисов и как едва ли не той я уведомява за всичките си разговори с Ангела Меркел, никак не ме обича.
Ако бях мъж, щях да си го преместя.
Ето какво е написала Колтуклиева за мен на страницата си във Фейсбук:„Соня Колтуклиева
Paddington, United Kingdom
Колко е тъжно някоя да е кръстена Веселина, а да е мрачна като изоставен междуселски път до искряща в светлини магистрала. Колко е тъжно да й подмятат ченгеларски разработки, а тя да си мисли, че разкрива Afera. Колко е подло от страна на Живота да я лиши от смислен живот, та да си осмисля живота, сплетеничейки за живота на другите. Ох, колко е отчайващо за нея да не й обръщат внимание нито Бойко Борисов, нито Алексей Петров, нито никой; колко е изнервящо да си мечтае да й отговорят поне на един смс, поне веднъж… Господи, помогни на тези, които се нямат ни дете-ни коте, а само компютърна мишка!”
Колтуклиева истински ме забавлява. За разлика от нея аз съм от онези, които никога не пишат смс –и на Бойко Борисов, и никога не съм променяла позициите си за него през годините. Да мечтая да ми отговори Бойко Борисов, при положение, че изобщо не му пиша и нямам и намерение да му пиша смс-и, че чак и да се изнервям – нещо не ми се върза. И попитах един мой приятел, който е писател, но и психоаналитик. Беше безапелационен. Падингтовата Соня прехвърля собствените си терзания върху чужди глави, за да притъпи пристъпите на отхвърленост. Така се чувства някак възмездена.
Колтуклиева е толкова далеч от моята същност, колкото са филърите и с хиолуронова киселина от истинската и „физиомутра”, както казваше великият Тео Лирков, който никога не говореше с антлийски акцент, когато се прибираше тук от Лондон.
Господ, Колтуклиева, няма за какво да ми помага, просто защото ме е целунал по челото. И ми е дал Характер. На Женския пазар вероятно „големият смисъл” на тоя живот е да имаш „дете – коте”. По-лесно от това няма. Извън Женския пазар обаче, нещата са прости и вселенски, когато имаш пълна хармония със себе си.
Работи по този въпрос в Падингтън, Колтуклиева. Един „Бойко” да те изважда от равновесие, си е диагноза – хистерична леличка, вживяла се във филма „А бяхме млади”.
Бойко, моля те, смили се и отговори на Колтуклиева, поне на един смс, поне веднъж!Веселина ТомоваAfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *