„БОЙКО“ ОЧЕВИДНО БЪРКА ПУТИН С „ШИШКО“ – ШУБЕТО ОТ „РУСКОТО РЕСТО“ Е ГОЛЯМ СТРАХ

„БОЙКО“ ОЧЕВИДНО БЪРКА ПУТИН С „ШИШКО“ – ШУБЕТО ОТ „РУСКОТО РЕСТО“ Е ГОЛЯМ СТРАХ

БОРИСОВ ХЛЕНЧИ И СЕ ГЪРЧИ ПРЕД ПУТИН. ШУБЕТО ОТ „РУСКОТО РЕСТО“ Е ГОЛЯМ СТРАХ„Моля се на Бог /бележка на АФЕРА: Хубаво е пак, че не е казал за Бог – „Началника“ точно пред руската ТАСС/ за това големите началници в Брюксел и Вашингтон да се разберат помежду си и да отменят санкциите срещу Русия. Сега е време на санкции. От една страна, има ограничения на Европейския съюз по отношение на Русия, а от друга има и санкции, наложени на ЕС от страна на Москва. Всички губим от тази ситуация. Санкциите не могат подобрят ситуацията на нито една държава. В огромна степен обстановката изнервя и ръководството в Москва. Не е случайно, че руският президент Владимир Путин направи доста остри изказвания по наш адрес. Той е убеден, че има причини за такива думи. Ние сме невинни жертви и отношенията с Русия станаха прохладни. Опитваме се да направим максимума за възстановяване на нормалните отношения, които имат отдавнашни традиции и от чието разрушаване търпим загуби“, казва Бойко Борисов в интервю пред главния редактор на руската агенция ТАСС Михаил Гусман.
Ти, да го видиш „невинната жертва“ Бойко Методиев Борисов!
Шубето от „руското ресто“ е голям страх, а Бойко Методиев Борисов, както е известно никак не е смел. Даже напротив.
Както писа първа и единствена АФЕРА за „руското ресто“, което върви за Делян Пеевски и Бойко Методиев Борисов – още ще кляка Борисов, още, и ще лази даже, по очи. Жалкото е, че „невинният“ Борисов, НЕ САМО заради огромните гепани кинти покрай Южен поток, подложи на „руско ресто“ и целия български народ.
Борисов правел всичко за подобряване на отношенията с Русия. Че кой им разказа играта на тия отношения, бре? Не беше ли Борисов и тъпоумното му правителство, пълно с платени мекерета на чужди служби и държави!?
Сега хленчи Борисов, гърчи се, прави се на путинист, чак до покъртване.
Обаче. Москва не вярва нито на сълзи, нито на сополи. / Afera.bg„БОЙКО“ ОЧЕВИДНО БЪРКА ПУТИН С „ШИШКО“. ЛЕДЕНИЯТ ПОЛЪХ ОТ КРЕМЪЛ ЗА ВЪРХУШКАТА В СОФИЯ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ
Борисов се постила на Кремъл. Файда йок, „Бойко“ бърка Путин с „Шишко“.„Съвсем не е случайно, че президентът Путин твърде остро се изказа по отношение на България. Убеден съм, че той е имал основания за това. В крайна сметка станахме без вина виновни, без да имаме никакво желание, а още по-малко да сме целели това, отношенията между България и Русия да станат хладни. Моля се на Господ големите началници по-бързо да се разберат помежду си и санкциите да бъдат отменени.„, дипли вопли и стенания Бойко Борисов пред кореспондент на ТАСС.
Бойко Борисов бил убеден, че „президентът Путин“ имал основания да се изказва остро за България. Ало, Борисов, не минаваш ли чертата, Борисов? Какво общо имат законопослушните българи, какво общо има България като наше обично отечество с престъпната шайка безродници, навели се дупедавно даже да ги наричат „гяури“ зад гърба им в Сарая, за да се наредят по Тръбата, да се облажат от „Южен поток“? Тези шлякани „гяури“ и майкопродавци посочи, Борисов, ама стиска ли ти?!
Колкото и да се постила Бойко Борисов на Кремъл, файда йок. „Бойко“ очевидно бърка Путин с „Шишко“. Даже не и с Доган. Патологичното връткаджийство може да го уреди с потресаваща раздяла с властта, когато му дойде времето. Кой ще повярва на Борисов, че се моли на Господ „големите началници“ в Брюксел да се разберат, за да бъдат отменени санкциите, след като обичайно нарича Бог с перфидното „Началника“? Формулата на Б.Б. е класическа изцепка на закоравял атеист.
Путин, разбира се, атакува управляващата върхушка, т.е. кликата „Боко&Шишко“, а не България. Ако Бойко Борисов иска да каже „България – това съм аз“, това вече е диагноза. Апропо. Борисов отдавна не е пласирал пиниза с липсата на „писмен отказ“ на Москва от „Южен поток“. Леденият полъх от Кремъл за върхушката в София тепърва предстои. Кофтално за Б.Б. е, че американците също вече не го дишат заради врътките със Сарая, посочен от тях като цитадела на путинизма. / www.bgsniper.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *