Бойко Смешника

Бойко Смешника

Ваш съм, господа, ще слушкам, по-евреин от Барак ще бъда, по-турчин от Ердоган!…
„ГЕРБ разгроми комунистите с 12% разлика на изборите и същевременно победихме президента на ПЕС Сергей Станишев. Благодарение на нашата работа единствено от България националистическите партии не изпратиха свои депутати в новия Европейски парламент.“ Това е заявил председателят на ГЕРБ Бойко Борисов във Вашингтон, научаваме от „Дневник“.
Борисов се е изказал във Вашингтон в обичайния си нелепо самохвален стил. Комунисти въобще не се явиха на тези избори, БСП няма нищо общо с комунистическата партия и точно затова е в ПЕС.
Борисов сам се обезценява морално, защото като бивш комунист упреква и се опитва да унижи подобните на себе си.
ГЕРБ, както и други партии преди нея, побеждават БСП с решаващата помощ на нейните председатели. От Лилов през Първанов и до Станишев те често – понякога явно, обикновено задкулисно – се договаряха с противниците на партията си в нейна вреда.
А отвън яко се стараеха срещу БСП бивши комунисти от сорта на Борисов. Смешника е той, не Страшника.
Не е вярно, че в Европарламента и след тези избори не отиват националисти. Е, не са български, а протурски, но ги има. И няма да работят за България, а за Турция.
Както и в България, в Брюксел ще си играят общите игрички с депутатите от ГЕРБ. Както го правеше водачът на ГЕРБ с Доган години наред, както го правят сега и ще го правят още дълго..
Политинженерството се е превърнало в паранаучна дисциплина именно в САЩ, чрез него Вашингтон редовно влияе на политическите процеси в други страни и реди политическия елит в тях. Кариеристи и слагачи като нашият баш гербаджия много добре са усвоили кои категории политици не търпят американците и точно тях хулят пред американски фактори.
Слагачът е отишъл на сгледа във Вашингтон, белким пак го харесат заради верните за тамошния слух позиции срещу национализма, чиято вълна все по-застрашително за американските интереси се надига в Европа.
Ваш съм, господа, ще слушкам, по-евреин от Барак ще бъда, по-турчин от Ердоган! Малцина у нас могат по-долу от тоя да целуват.
Председателят на Международния републикански институт се е обърнал към Бойко Борисов с цитат на Томас Джеферсън, че когато един човек е въоръжен с истината, той представлява мнозинство и винаги получава подкрепата на народа си. Великият демократ Джеферсън всъщност е бил робовладелец…bolgari.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *