БОКО, ДА СИ МЪЖ НЕ Е ДА ИМАШ ГОЛЯМ ЧЕП, НЕ Е ДОРИ ДА СИ ШЛЯКАН МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛ, А ДА СИ ЛАРЖ! ДОБРО УТРО И НА КОЛЕГАТА ОТ ДАНС!

БОКО, ДА СИ МЪЖ НЕ Е ДА ИМАШ ГОЛЯМ ЧЕП, НЕ Е ДОРИ ДА СИ ШЛЯКАН МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛ, А ДА СИ ЛАРЖ! ДОБРО УТРО И НА КОЛЕГАТА ОТ ДАНС!

БОКО, ДА СИ МЪЖ НЕ Е ДА ИМАШ ГОЛЯМ ЧЕП, НЕ Е ДОРИ ДА СИ ШЛЯКАН МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛ. ДА СИ МЪЖ СЕ ПОЗНАВА ПО ТОВА КОЛКО СИ ЛАРЖ.
Коментарът не е мой, но много ми хареса и го споделям с вас.
„Рали „Дакар“. Състезанието с камиони. Не го видях по никоя наша телевизия, случайно го гледах по руска. Китайският екипаж се обърна с камиона си. Всички го подминаваха. Мисля че французите едва не минаха през гумата на обърналият се камион. Руснаците се бореха за първото място. Дойдоха до китайците. Спряха камиона и им помогнаха да го изправят на четири гуми, и продължиха все едно нищо не е било.
Да си мъж не е да имаш голям чеп, да си спал с хиляда жени, не е дори да си шлякан министър-председател на държава, която дори не може да се намери на картата. Да си мъж се познава по това колко си ларж.
Та каква ми е идеята. Хора, които са готови да загубят играта в името на феърплея са сериозни хора. Са опасни хора. Хора, които е добре да имаш за приятели и не е добре да имаш за врагове. Не е само днес. Идва и утре. Идва и след десет години, ако е рекъл Бог. Това искам да кажа на Боко, Цвъко, Роско, и цялата им шлякана пасмина.
Добро утро и на колегата от ДАНС.“Георги Кацарски
Източник: Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *