„БОЛГАРСКАЯ ТЬIКВА НАЧАЛ ПОНИМАТЬ.“ ПОЗДНО. „РУСКОТО РЕСТО“ НЕ ПРОЩАВА.

„БОЛГАРСКАЯ ТЬIКВА НАЧАЛ ПОНИМАТЬ.“ ПОЗДНО. „РУСКОТО РЕСТО“ НЕ ПРОЩАВА.

След публикацията на АФЕРА „БОЙКО БОРИСОВ ТРЕПЕРИ ОТ КУРШУМЕНО „РУСКО РЕСТО”. ПОЛОВИН МИЛИАРД ГЕПАНИ ОТ „ЮЖЕН ПОТОК”. ЦЕЛЯТ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОВТОРИ КРИЗАТА В ЛИВАН.“,настъпиха ред събития – знаци, които на практика категорично потвърдиха истинността на написаното от нас.
Моментално бе атакуван хакерски сайта АФЕРА. Докато контролираните, ченгеджийски, „гелосани“ хакерчета се упражняваха, други „опери“ трескаво превеждаха статията в АФЕРА и тя бе пратена немедленно към руски високи дестинации.
Бойко Борисов моментално заплещи несвързаности от типа „люлинска бригада“ /“ако вие не дойдете при нас, ние ще дойдем при вас“/ и размаха „юмруци“ във въздуха ту срещу американците, ту срещу турците, ту срещу руснаците. Пълна истерична страхова безпомощност.
Делян Пеевски увеличи видимо охраната си, защото убийствата не са само по нарисувано „активно мероприятие“, а когато идват от „руското ресто“ са истински.
ГЕРБ-аджии се изпотрепаха натрапчиво да говорят как ще правят „Южен поток“. Тинтири – минтири за невчасници.
Паника. Страх. Шубе. Докато лапаха кюфтетата, беше кеф. Сега е време да връщат „рестото“. Руското.
Високопоставени източници на АФЕРА от чужди спецслужби, наблюдавайки същата страхова „гелосана“ истерия и по изчезването на Петко Сертов, дръпнаха още малко завесата на топ – конфиденциалната информация, специално за АФЕРА.
Според нашите брилянтни източници, цитираме дословно: „Болгарская тыква начал понимать“ и коментират, че сегашното правителство най-вероятно ще бъде свалено и няма да изкара пълния си мандат. Борисов, впрочем, също захленчи на тази писта, очевидно „понимать“.
Но вече е – поздно. Огромните пари по „Южен поток“ са откраднати. Лавирането на Борисов между янките и руснаците е пагубно за „тыква“-та му. Руснаците не се трогват толкова от гепаните кинти, колкото от унижението, на което са били поставени от врътките на Бойко Методиев Борисов. „Много пари лапнаха, но не толкова, колкото им се искаше.“, твърдят източниците на АФЕРА от чужди спецслужби.
Правителството обаче най-вероятно ще бъде свалено от САЩ, защото Бойко Борисов е вече изчислен, като изчерпан за „вършене на работа им“.
На въпрос на АФЕРА към източниците си – как ще коментират, че България се управлява и от един кръг, който политически уж няма нищо с Борисов, спецовете ни прекъснаха: „Кой човек? „Илия Павлов“ ли? Знаем за кого говорим, нали? Вероятно, ако не излезе от политиката, ще бъде „елиминиран“.
Георги Първанов е бил излъган, че енергийните проекти ще бъдат продължени и затова се е включил в правителството на Борисов. Сега прави опити да се „дърпа“. Кунева е ясна на всички служби. Борисов прави опити да се „дистанцира“ от американците, защото те не дават и долар за България, освен на фондацийките си, които ползват като пропагандатори в качеството им на „умни и красиви“.
Борисов за пореден път се напъва да го играе „балансьор“.
Поздно.
„Руското ресто“ не прощава.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *