БОМБА! ИЗТОЧЕНИ СА ДАННИ ОТ МВР ЗА САМОЛИЧНОСТТА НА СЛУЖИТЕЛИ ОТ СОБТ! УКРИВАТ ДОКЛАДНИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ. ТЕКАТ РАЗПИТИ НА ЗАЩИТЕНИ СВИДЕТЕЛИ!

БОМБА! ИЗТОЧЕНИ СА ДАННИ ОТ МВР ЗА САМОЛИЧНОСТТА НА СЛУЖИТЕЛИ ОТ СОБТ! УКРИВАТ ДОКЛАДНИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ. ТЕКАТ РАЗПИТИ НА ЗАЩИТЕНИ СВИДЕТЕЛИ!

Аферата по разследване на разработката, наречена популярно „червеи“, навлиза в още по-взривоопасни и шокиращи дълбини, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници, свързани с разследването. Източването на информация от МВР се е провеждало безпрецедентно и скандално.
В самата „разработка“ „червеи“ има само 12 листа. Както писа първа и единствена АФЕРА, легендираното на „разработката“ е било, че уж се търсят къртици в МВР. Истинската цел обаче е била източването на огромни информационни масиви, които са класифицирана информация, и която вече е в ИЗВЪНСИСТЕМНИ „ИЗНЕСЕНИ ЗВЕНА“.
Информацията е източена и начина, по който това е правено вече е описан в показания, дадени по разследването на аферата „червеи“ от специалисти от МВР и служители от ДАНС.
АФЕРА разкри, че още по времето на реализирането на „червеи“ до бившия вътрешен министър и вицепремиер Цветлин Йовчев е имало надлежно изпратени докладни, които са изготвени и в които е описвано как се извършва самото точене на информация.
ТЕЗИ ДОКЛАДНИ СА СКРИТИ понастоящем, като се разследва има ли пръст в това Цветлин Йовчев. Йовчев по никакъв начин не е реагирал на докладните.
В докладните до Цветлин Йовчев е сигнализирано, че ДАНС превишава правомощията си и „одитира“ не само работни места в МВР, където има класифицирана информация, но и такава с данни от други системи.
Точещите информация са имали достъп и до целия личен състав на МВР, което е потресаващо, защото в системата има и данни за самоличността на служителите от СОБТ, което вече е държавна тайна, и тези хора е могло да бъдат използвани за да арестуват и лица от ДАНС.
Разследващите, които работят по т.нар. „разработка „червеи“ знаят и са наясно с това укриване на докладни и в момента текат разпити на защитени свидетели – служители на МВР и ДАНС.
Междувременно масонска ложа, чиито членове са Цв.Й., Ст. Д. и Св.Л. развиват трескаво медийно пласиране за да неглижират престъпленията, вършени по „червеи“, които на практика са постигнали целта си – абсолютен пробив в националната сигурност и изнасяне на информация към „изнесени звена“, които вече разполагат с „информационна стока“ за продажба.
МЕЖДУВРЕМЕННО, ЗАБРАНИХА ЖУРНАЛИСТИ ДА ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ НА ШЕФА НА ФБР!
Министерски съвет съобщи, че „няма да бъде разрешено на журналисти да се задават въпроси към директора на ФБР Джеймс Коми“. Днес Коми се среща с шефа на ДАНС Владимир Писанчев, главния прокурор Сотир Цацаров и премиера Бойко Борисов. Щели да обсъждат „сътрудничеството в областта на сигурността и върховенството на закона”.
За сведение на несведущите – Федералното бюро за разследване (ФБР, на английски език Federal Bureau of Investigation, FBI) е федерален правоприлагащ орган и контраразузнавателна специална служба, която е основният разследващ орган на Министерството на правосъдието на САЩ.
Любопитно е как шефът на ДАНС, който трябваше да бъде обвинен вече по аферата „червеи“ и главният прокурор Цацаров, който пък преди повече от седмица, рече, че до дни ще има предявени обвинения по „червеи“, а ги няма, ще се съсредоточат върху „върховенството на закона“. Дали ще стане реч за изнасянето на информация на флашки от службите към „изнесени звена“, няма да стане ясно. И няма да бъде разрешено да питаме.
Никой няма да пита и дали родната ни държава вече не е станала щат на САЩ.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *