БОМБА! ИСТИНАТА ЗА ПЕТКО СЕРТОВ: НАПУСКА СТРАНАТА ЗАРАДИ ИНФОРМАЦИЯ С ВИСОКА СТЕПЕН НА ОПАСНОСТ, СВЪРЗАНА С ДЖИХАДИСТИ. СЕРТОВ – С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА ОЦЕНКА ОТ ВСИЧКИ „ПАРТНЬОРСКИ” СЛУЖБИ

БОМБА! ИСТИНАТА ЗА ПЕТКО СЕРТОВ: НАПУСКА СТРАНАТА ЗАРАДИ ИНФОРМАЦИЯ С ВИСОКА СТЕПЕН НА ОПАСНОСТ, СВЪРЗАНА С ДЖИХАДИСТИ. СЕРТОВ – С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА ОЦЕНКА ОТ ВСИЧКИ „ПАРТНЬОРСКИ” СЛУЖБИ

Изчезването на Петко Сертов от България, което бе използвано мръснишки от официалните МВР и служби, свързани с „кръга Драшков”, Доган и Пеевски, за да се разправят със Сертов и екипа му в ДАНС -1, омаскарявайки гротескно както живота, така и професионалната му биография, както писа първа АФЕРА, няма нищо общо с умишлено и контролирано пласираните жълтакави буламачи в пеевските медии.
Отвратителният пласмент на комбината „МВР – спецслужби – пеевски медии” ще претърпи тотална катастрофа, след като истината за изчезването на Петко Сертов излезе наяве.
От свои брилянтни източници, базирани по висините на убийствено мощна чужда специална служба, АФЕРА ще открехне малко завесата за онова, което в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ се е случило, и за което – КАТЕГОРИЧНО БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦИАЛНИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ И МВР ИЗОБЩО НЕ СА В ЧАС, а това само по себе си говори за „професионалния им капацитет”.
Петко Сертов е изключително В МОМЕНТА е високо ценен във всички европейски „партньорски” служби, не само заради за постовете, които е заемал, а ЗАРАДИАКТУАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ
С ВИСОКА СТЕПЕН НА ЦЕННОСТ, КОЯТО ПРИТЕЖАВА, безапелационни са брилянтните ни източници отвън.
Сертов в специалните служби е врял и кипял в два основни сектора: „терор” и „наркотици”, като подържаното ниво е в„реално време“.
Неглижирането му и осмиването му, със съдействието на ОФИЦИАЛНИТЕ МВР И ДАНС, както и политически недоносчета като разни изживяващи се като „генералчета”, показа, че те дори и хабер нямат с какваАКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Е РАЗПОЛАГАЛ ПЕТКО СЕРТОВ, ИНФОРМАЦИЯ С ВИСОКА СТЕПЕН НА ОПАСНОСТ, КОЯТО ГО Е ПРИНУДИЛА ДА „СЕ ПОКРИЕ”.
Опасното „знание” за ДЖИХАДИСТИТЕ принуждава Сертов да предприеме хладнокръвно стъпка, която „гелосаните меверета и служби, в съдружие със слугинските им журналя”, осмяха и превърнаха в „семейна драма”.
Сертов работи в тясно сътрудничество с израелските и американските служби, а в периода, докато е извън България, както единствена писа АФЕРА, е бил пазен от ЧУЖДИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ. На въпрос на АФЕРА не е ли могло Сертов на наша територия да се „покрие“, източниците ни бяха лаконични, че у нас нашите служби не могат да осигурят подобна защита, колкото и недипломатично да звучи тази истина. А и фактът, че и досега не са наясно какво точно става, говори за „надеждността“ им.
Идиотизмите, които се внушават, че „жена му го била издирила” са за олигофрени от ехалето, от ранга на „гелосаните” лазаровци, цветановци, атанасовци и писанчевци.
„Консултантът” Сертов е много висока топка, а онези, които в момента ръководят службите в България, изобщо не са наясно за какво става дума в т.нар. „изчезване”, категорични са високопоставените ни източници от чужда изклочително мощна специална служба.
Преди да отпътува от България, Сертов се е посъветвал професионално на наша територия единствено с двама човека, и двамата – също поставени на високо ниво от чуждите служби, /но не от нашите/,заради работата им по „терор” и „наркотици”.
Във връзка с ексклузивната информация, която получи от първа ръка, АФЕРА потърси бившия съветник в ДАНС -1 Алексей Петров, с молба за коментар.Алексей Петров бе лаконичен: „Ще дойде денят, в който ще стане ясно какво точно представлява Петко Сертов, какво се е случило и с какъв капацитет разполага Сертов. Тогава много хора у нас ще останат не с един, а с няколко пръста в устата.”
АФЕРА умишлено не потърси Петко Сертов, тъй като ни бе даден знак от брилянтните ни източници, че не е дошъл още момента, в който Сертов да говори.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *