БОМБА! ИСТИНАТА ЗА РАЗРАБОТКАТА СРЕЩУ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“! ШЕФЪТ НА „ВЪТРЕШНА“ ПРЕД РЕАЛИЗАЦИЯ! КОЙ ИСКА ДА ЗАМЕТЕ СКАНДАЛА С ИЗМИСЛЕНИ „ПРОТЕСТЪРИ“ „ЧЕРВЕИ“!

БОМБА! ИСТИНАТА ЗА РАЗРАБОТКАТА СРЕЩУ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“! ШЕФЪТ НА „ВЪТРЕШНА“ ПРЕД РЕАЛИЗАЦИЯ! КОЙ ИСКА ДА ЗАМЕТЕ СКАНДАЛА С ИЗМИСЛЕНИ „ПРОТЕСТЪРИ“ „ЧЕРВЕИ“!

АФЕРА от известно време УМИШЛЕНО задържа информацията, която има за разработката, касаеща „Вътрешна сигурност“ и ДАНС, коректно преценявайки, че с изнасяне на публична информация може да се осуети разследването. След като обаче няколко дни АБСОЛЮТНО НАРОЧНО, ПРОПАГАНДНО И ЛЪЖОВНО СЕ МАНИПУЛИРА ИСТИНАТА ПО РАЗРАБОТКАТА, само за да бъдат изведени „политически“ дивиденти от определени лица като Атанасов, „протестъри“ и „журналисти“, се налага да кажем ИСТИНАТА.
Днес в телевизионния ефир на Нова телевизия ни бе поднесена поредната „порция“ от „глупотевини“, БЕЗ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ, от страна на собственика на „протестен“ сайт Владимир Йончев, който се напъна да „роди мишка“ като как МВР „хакали“ „лични съобщения“ във Фейсбук, за да следят „уговарянето“ на „умните и красивите“ как да блокират кортежа на Пламен Орешарски.
Умишленото откланяне от ИСТИНАТА ЗА РАЗРАБОТКАТА ЗА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ И ДАНС ЦЕЛИ ОПРЕДЕЛЕНИ „РЕФОРМАТОРСКИ КРЪГОВЕ“ ДА ЗАМЕТАТ ГРАНДИОЗНИЯ СКАНДАЛ В ПОСОКА, УДОБНА ТЯХ, за да могат да наложат силово щенията си за овладяване на специалните служби.
НА 13. 10. 2014 година АФЕРА единствена написа: „СКАНДАЛ! ЗАЩО МВР – ВАРНА ИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ СЪДА ДА СЛЕДИ ТРАФИЧНИТЕ ДАННИ НА ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР?!“
На 15. 10. 2014 АФЕРА единствена написа: „ШЕФКАТА НА ВАРНЕНСКИ РАЙОНЕН СЪД ДА ЧЕТЕ И УЧИ ПРЕДИ ДА ДАВА РАЗРЕШЕНИЕ НА МВР ЗА СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА НА САЙТА „АФЕРА”!“На 16. 10. 2014 АФЕРА единствена написа: „ОПЕРАЦИЯ „ШОК”! РАЗКОСТВАТ РЪКОВОДСТВОТО НА МВР – ВАРНА ЗАРАДИ ЛЪЖИ КЪМ ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР. ТОТАЛНА ПРОВЕРКА И ЗАРАДИ БЪРКАНЕТО В ТРАФИЧНИТЕ ДАННИ НА „АФЕРА”!“Да видим сега, кои точно са „Червеите“! АФЕРА публикува ИСТИНАТА ЗА РАЗРАБОТКАТА, ПОРАДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА ОПАСНОСТ ВСИЧКИ ВИНОВНИ ЛИЦА ДА БЪДАТ ЗАМЕТЕНИ ПОД КИЛИМА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗАРАДИ НАМЕСАТА НА ПРЕМИЕРА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!ФАКТИТЕ: „Вътрешна сигурност“ /служба, подчинена единствено на вътрешния министър/ са закачили информационни системи на МВР и са правили анализ на данни – кой служител е правил справки, за кого са правени справки, къде и в коя медия е изтекла информация за проверяваното лице и дали данни са предоставяни на лица извън системата на МВР.
Впоследствие „Вътрешна сигурност“ минават на „упражнението“ – разпечатки по ЗЕС /Закона за електронните съобщения/.
Във връзка с това е образувана проверка в специализираната прокуратура, а по-късно с прокурорско постановление е възложена нова проверка на „Вътрешна сигурност“, която се извършва и посредством звеното за контрол върху СРС, оглавявано от Бойко Рашков.Бившият директор на „Вътрешна сигурност“ в МВР – дансанджия от „библиотекарския кръг“, е подписвал тези безумни искания и предстои да бъде привлечен като обвиняем. Като процеса е в „активизация“.
„Вътрешна сигурност“ в МВР са сътворявали тези искания, а ДАТО на ДАНС е обработвала информацията и е „анализирала“ „трафичните данни“.По ЗЕС са пускани искания из цялата страна. Във Варна са поискани разрешения да бъдат следени „трафичните данни“ на три лица, между които и собственичката на сайта АФЕРА – Веселина Томова.
Следени са трафични данни и са посочени сайтове. В момента по разработката се работи на ниво прокуратура.
Шефката на Варненския районен съд Ерна Жак Якова – Павлова е подписала безпрецедентно за ровене на „трафичните данни“ в сайта АФЕРА. Друг е въпроса дали са и подсказали да го направи, къде е гледала като подписва и защо, и в качеството си на какъв „абсолютен престъпник“ е припознала сайта АФЕРА и журналистката Веселина Томова, за да допусне подобно беззаконие.
АФЕРА няма никакви илюзии, че за подобно действие ще протече подобаваща отговорност, която да бъде поета от въпросното лице.
Вътрешният министър Веселин Вучков е напълно наясно КАКВИ БЕЗОБРАЗИЯ СА ВЪРШЕНИ ОТ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ В МВР ПОД ДИКТОВКАТА НА ГЕОРГИ ВЕЛИКОВ – ДЯСНА РЪКА НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ И С ПОДПИСА НА БИВШИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ.Исканията са правени от „Вътрешна сигурност“, а анализа от ДАНС, като Цветлин Йовчев по това време е вицепремиер и командва на практика освен МВР и ДАНС.
АФЕРА ОПИСВА РЕАЛНАТА ситуация около разработката за „Вътрешна сигурност“ поради две причини:
– Защото се прави мерзък опит тя да бъде овъртолена и внушена като разработка срещу „протестиращите“, което е абсолютна манипулация.
– И защото сме напълно наясно, че ще има зловещ натиск и опити разработката, която е пред РЕАЛИЗАЦИЯ, да бъде заметена и неглижирана, включително и от Бойко Борисов. Известен с толерирането си на „библиотекарския кръг“ в спецслужбите и МВР, за който от години АФЕРА алармира. Кръг, свързан както с Доган/Пеевски, така и с Бойко Борисов.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *