БОРИСОВ, АКО НЕ ИСКАШ ДА ТЕ „ПЛЮЯ“, НАПРАВИ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ШЕФ НА ДАНС. СТИГА ДА НЕ ТЕ Е СТРАХ, ЧЕ БЪРЗО ЩЕ ТИ ЩРАКНЕ ЖЕЛЕЗАТА ОКОЛО КИТКИТЕ, А?

БОРИСОВ, АКО НЕ ИСКАШ ДА ТЕ „ПЛЮЯ“, НАПРАВИ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ШЕФ НА ДАНС. СТИГА ДА НЕ ТЕ Е СТРАХ, ЧЕ БЪРЗО ЩЕ ТИ ЩРАКНЕ ЖЕЛЕЗАТА ОКОЛО КИТКИТЕ, А?

Боко, щото ще сменяш Румето, щях да ти предложа Веселина Томова за шеф на МВР, ама я пазя за председател на ДАНС. Но след преговори може да се кандардиса и за МВР, въпреки че много ниска ми се вижда летвата за потенциала й, за МВР, но… Стига да не те е страх, че бързо ще ти щракне железата около китките, а?
Ама най-добре за шеф на ДАНС, си мисля аз.
Г-н Борисов, ако не искате да ви „плюя“, направете г-жа Веселина Томова шеф на ДАНС. Службите са пълен батак, пък и все пак се познавате, пък и обичате да работите с жени. По-лесно ви е, знам. Та, така – председател на ДАНС Томова. Иначе… продължаваме.Стоян ТончевБележка на Веселина Томова: Бог да го прости баща ми, казваше: „На бодлива крава Господ рога не дава“. Иначе, Борисов, майтап да става – в чест на Варна, както се казва и празника и, в чест и на „трафика на кулата“. Като казахме „трафика“, внимавай, Борисов, тук във Варна с „линиите“, да не те нахендрят на някой кметски „припадък“… Че и ДАНС-а ти и МВР –то – мишок до мишока, после Стоян Тончев мене ме набутва да ги разчиствам до крак тия лешпери… Има ли мъж, който да иска жена да му сложи белезниците, освен в чаршафените му видения?!Бележка на Светла Проданова: Преди да назначи Томова за шеф на ДАНС, скоропостижно да уволни Бъчварова, за да спести унижението й. На Бъчварова.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *