Борисов, алтруистът ти Цветанов те вкара в киреча с Варна. Сега му сърбай алтизма!

Борисов, алтруистът ти Цветанов те вкара в киреча с Варна. Сега му сърбай алтизма!

Само откровен кретен, след като е нарекъл аутизма – „алтруизъм”, по-късно може да се поправи, изричайки, че всъщност искал да каже „алтизъм”.
Същият тоя откровен кретен докара Варна чрез кадруването на ГЕРБ – управлението и до шлякан град, потънал в киреча – със затрит бизнес, с вид на долнопробно село и окраден до шушка.
Днес друг откровен банкянски тарикат е изрекъл, че „градовете, в които управлява ГЕРБ, са най-добрите за живеене в страната”.
Но ПРОПУСНАЛ ВАРНА и изредил София, Стара Загора и Бургас.
Същият тоя банкянски тарикат, който позволи Варна да се управлява от един зет, неслизащ Горе от черешата, на един крадлив Тъст, се прави, че уж Варна я няма, пък уж е от градовете на ГЕРБ, в които най-добре се живеело.
Борисов, пошлите ти лъжливи пинизи във Варна не вървят. Като изключим традиционната дългогодишна схема за фалшификация на изборите в полза на ГЕРБ.
И листата ти във Варна е също толкова „алтруизъм” за „алтизъм”, нещо като халваджията за бозаджията. В нея единствено добре стоят Красев Кралев и д-р Красимир Петров. Комунягата Лиляна Павлова и синчето на майката Христова, дето цяла Варна я търси от години, че ги е завлякла с пари, са илюстрация на „чистото и простото”, иначе казано Цветанов.
Тук, Борисов, те ненавиждат, без значение дали ще спечелиш или не, и без значение с колко менте пунтове и фалшификации ще го направиш.
Защото по времето на управлението на ГЕРБ Варна бе превърната в крадливо миризливо блато.
В което рано или късно ще се удавиш.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *