Борисов, знаеш ли, че Ердоган предаде ВСИЧКИ, с които се прегръщаше, и целуваше? Когато настъпи Видовден, за всяко престъпление ще има наказание, а от Козяк 16 първи ще ви хвърлят на вълците!

Борисов, знаеш ли, че Ердоган предаде ВСИЧКИ, с които се прегръщаше, и целуваше? Когато настъпи Видовден, за всяко престъпление ще има наказание, а от Козяк 16 първи ще ви хвърлят на вълците!

Знаете ли, защо въпросът с тероризма в Чечня е вече решен?
Защото Ramzan Kadyrov постъпва безкомпромисно твърдо, наказанието за всички помагачи на тероризма, и терориста е страшно: цялото семейство на всеки терорист, без значение – заловен, или убит, се изселва извън Чечня, а домът им се срива до равна земя, и става на поляна.
Изтрива се спомена, поминъка, и възможността им да останат жители на Чечня, на родната си земя. Завинаги. И нека всеки, който иска да слуша брадатите арабски наемници от Катар и Сауди, и е решил да им служи с оръжие в ръка, да си помисли – какво ще се случи с цялото му семейство, ако реши да хваща гората „за славата на Аллаха“.
Казаха ми го в Чечня миналата година, когато бях за около 1 седмица в Грозни, Аргун, Владикавказ, Беслан, потвърдиха ми го и съседите им в Махачкала, Дагестан, където бях преди броени дни.
Това, което огромната част от управляваните българоезични „управляващи“ правят, е държавен тероризъм, национално предателство, и държавна измяна.
В Китай ги застрелват публично за корупция на стадионите, като след това семейството на наказания получава сметката за куршума, и я плаща.
Ние не живеем в Кавказ, нито в Китай. Дали за щастие, или за съжаление, въпросът е философски. Но, че когато настъпи Видовден, за всяко престъпление ще има наказание, въпросът не се обсъжда.
Аз лично си мисля, че в най-добрия случай ще бъде конфискувано цялото им семейно имущество, и ще им бъде забранено да заемат каквито и да е обществени длъжности, и да напускат страната.
Така ми се струва. Ако преди това не виснат по стълбовете и дърветата. И това не е моя прогноза, а цитат от мнение на хора, университетски преподаватели, в градинката на СУ.
Подобно е мнението на политици, аналитици, политолози, социолози, писатели, наблюдатели, и прочее подобен род хора, с които съм общувал. Само дето все още не е обявено официално. Понеже обявяващите знаят, че именно за тях става дума. И че от Козяк 16 няма нито да ги спасят, нито да ги защитят. Всъщност, даже именно от Козяк 16 първи ще ги предадат, ще ги хвърлят на вълците.
Винаги е било така. И сега така става с Ердоган. Точно както стана и със Саакашвили. И с Нориега, и с много други.
Rosen Plevneliev, Бойко Борисов, Nikolay Nankov Nenchev, Daniel Mitov, струва ми се, че за такива като вас, и за вас лично става дума.
Разбрахте ли ме?
Пак ви питам – разбрахте ли ме?
И, Бойко Борисов, специално за теб: искаш ли да ти пратя фото, видео, и други документални доказателства, как Ердоган се прегръщаше и целуваше с Башар Асад?
Също, както и с тебе?
Искаш ли да ти пратя същото, пак с Ердоган, но с Гаддафи, убития либийски ръководител?
Бойко Борисов, знаеш ли, че Ердоган предаде ВСИЧКИ, с които се прегръщаше, и целуваше? Знаеш ли, че заби нож в гърба на всеки един от тях? Не им върви на тия приятели на Ердоган, да знаеш!
И на него самия нещо не му върви (както с всички предатели, и „приятели на САЩ“), така и с предателите-приятели на приятелите на САЩ.
Някакви мисли? Бойко Борисов, този път тебе питам! Тебе, и само тебе?!
Някакви мисли, викам? Добре, благодаря ти за мълчанието.
Поне се замисли. Започвай, време ти е.
тик-так-тик-так…тик-так…Пламен Пасков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *