Борисов: Имало е достъп до всички автоматизирани информационни фондове на МВР. Бонев: Тези ги разправяй на бабите в Банкя.

Борисов: Имало е достъп до всички автоматизирани информационни фондове на МВР. Бонев: Тези ги разправяй на бабите в Банкя.

Имало достъп до всички автоматизирани информационни фондове на МВР и е наложително Висшият съдебен съвет като независим орган да разгледа темата с издаването на съдийски разрешения за използването на СРС, заяви Бойко Борисов във връзка с констатациите от докладите по разработка „Червеи”.
Ето как коментира изказването му бившия вътрешен министър Богомил Бонев:
Тези ги разправяй на бабите в Банкя. Информационните фондове на МВР са си на МВР, затова до тях имането на достъп е част от работата на оперативните работници. И няма нужда от разрешение на съда, за да се ползват, стига служителят да има достъп до съответното ниво. Лъжата на Гном, че са подслушвани протестъри, беше опровергана, но започна усукване с въвеждане на допълнителна мътилка в понятията. Подслушвани били АИС. Идиоти! Как се подслушва описът на прокуратурата, например? Много помага прокуратурата с мъглата, както и нещастникът, когото БСП назначи да контролира СРС. Той си е стар лъжец и си го знае. Та, смесването между подслушване на служител, който ползва информация от АИС и проверката кой ползва информацията от АИС може да направи само дебил, който никога не е работил по разкриване на престъпления. Да не говорим, че намесиха и масивите на КАТ, и документите за самоличност.
Тук имам няколко приятели от ДС, които сега се бият в гърдите, че само „по-нисшите“ категории служители можели да направят подобни лапсуси.
Е, момчета, нЕнапразно съм ви уволнил. Точно това са вашите мръсни номера. Политическата интрига на агента Гном се провали, но операцията продължава с умишлено изтичане на уж поверителна информация в друга посока. И Тиквата ви участва в играта. Или от незнание, или от съучастие.
За да забравим за кражбите, за скандалните назначения, за новите заеми, които пак се канят да откраднат ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *