БОРИСОВ И КУНЕВА ЩЕ СЛАГАТ ШЕФ НА ДАНС ОСЪДЕН НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ЗА ДАЛАВЕРА. „АФЕРА“ ОТ ГОДИНИ РАЗКРИВА КАКВИ ГИ ВЪРШИ ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ

БОРИСОВ И КУНЕВА ЩЕ СЛАГАТ ШЕФ НА ДАНС ОСЪДЕН НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ЗА ДАЛАВЕРА. „АФЕРА“ ОТ ГОДИНИ РАЗКРИВА КАКВИ ГИ ВЪРШИ ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ

Казахме ви, че в ДАНС отново ще бъде положено за шеф ПОРЕДНОТО недоразумение от „библиотекарско-боковския кръг“. Дали ще е Драгойчо или Писанчо, или Димитър Георгиев – все тая. Борисов и Пеевски НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНАТ ЧИТАВ ШЕФ НА ДАНС. А В КОМПАНИЯТА ИМ СЕ Е НАМЪРДАЛА И МИГЛЕНА КУНЕВА, АХ, МАЙКО МИЛА.
Та, Куневата и Борисов само дето не се съвокуплиха днес, когато Борисов обяви, че Куневата му „направила добро предложение за председател на ДАНС от името на Реформаторския блок“. Ти, да видиш, хахахаха. Предложение, което обяви АФЕРА още в началото на февруари месец.
Та, предложението на Кунева било за Димитър Георгиев.
На 25 февруари АФЕРА написа:Я ВИЖТЕ КОЙ ПОРЕДЕН „СМЕШНИК“ ГОТВЯТ ЗА ШЕФ НА ДАНС! ВМЕСТО ДА ГО РАЗСЛЕДВАТ!
Вътре изредихме част от изумителните „творения“ на бившия зам-министър на Цветан Цветанов в МВР.
На 9 март АФЕРА единствена написа:ПАК НИ ГЛАСЯТ ПРЕСТЪПНИК ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС. ОСЪДЕН НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ. ВИЖТЕ ЗАЩО ТРАДИЦИЯТА ОТНОВО Е СПАЗЕНА.
В този материал дословно изнесохме, че:
„По време на служебното правителство, през 2013 година, зам.министърът на МВР Димитър Георгиев подписва решение №: МР-14, като харизва близо 26 000 000 лв. на фирма „Сименс” за поръчка: “Следгаранционна поддръжка на технически и програмни средства, по приложения 1Б, 1В и 1Г на договор рег.№ І-9131/13.04.2009 г.”. Неизвестно по какви критерии, заместникът на Цветан Цветанов в МВР – Димитър Георгиев, е определил точно сумата 25 934 246, 82 лева, за да налее на лица и фирми, стоящи зад „Сименс”.
Неговият бивш приятел Цветлин Йовчев, обаче се е усъмнил в договора и назначава проверка по случая. Нещата са ясни и проверката констатира нарушения на ЗОП, извършени от Димитър Георгиев. Министър Цветлин Йовчев разпорежда на Дирекция „Правна“- МВР да изпрати материалите в Софийска Градска прокуратура, която от своя страна добре си свършва работата и повдига обвинение на Димитър Георгиев за престъпление по чл.282 ал.2. от НК по образуваното досъдебно производство.
В резултат на това обвинение Димитър Георгиев е признат за виновен и осъден на първа инстанция през 2014 година. Той е обжалвал присъдата и в момента очаква разглеждане на втора инстанция. На заседанията в съда от първа инстанция е разгледана и обобщена справка, предоставена от МВР, по случая с обществената поръчка, като в справката се съдържат данни и за други нарушения на Георгиев, много от които могат да бъдат определени, като престъпления. Това не е само мнението на бившия вицепремиер Йовчев, но и на запознати с казуса юристи, както от МВР, така и извън него.
Много удачна кандидатура се намери и този път за шеф на ДАНС.“
Сега Куневата, дето плещи тинтири – минтири за правосъдие, Румъния и ала-бала шикалка, заедно с Бойко Методиев Борисов ще набутат тоя удивителен кадърник за шеф на ДАНС.
Впрочем, вече отбелязахме, че дали ще е той или който и да шурулинков при това управление, няма никакво значение. Послушко /не/кадърен и хванат за топките трябва. Не читав и честен. Вие знаете от КОИ трябва да е „вързан“. НЕ САМО ОТ КОЙ. А ОТ КОИ. А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е НАЙ-ВИНОВЕН ЗА ЦЯЛАТА ТАЯ УЙДУРМА? ЦАЦАРОВ! ЗАЩОТО, АКО ИМАШЕ ПРОКУРАТУРА ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЦВЕТАНОВ ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА Е ТАМ, КЪДЕТО ПОДОБАВА. С ОБВИНЕНИЕ.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *