БОРИСОВ И МЕСТАН ПАК В БОСТАНА НА КАФЕ. В УТАЙКАТА – „РУСКОТО РЕСТО“

БОРИСОВ И МЕСТАН ПАК В БОСТАНА НА КАФЕ. В УТАЙКАТА – „РУСКОТО РЕСТО“

Със среща на 4 очи и кафе приключило днешното „голяяяяямо събитие“ в Момчилград, на което изненадващо пристигнали и премиерът Бойко Борисов и лидерът на ДПС Лютви Местан, пише Агенция БГНЕС.
Първо двамата пристигнали при новата пречиствателна станция край Момчилград и заедно прерязали лентата при откриването й. Местан се обърнал към представителите на двете основни религии, изсипали се от цялата област и специално благодарил на Борисов, че днес е довел министрите си. „Гледам ви в очите и ви казвам следното: силата и зрелостта на един политик и на една политическа сила се изразява най-вече с това да имаш доблестта и коректността да признаеш доброто, което прави един министър-председател дори, когато не е номиниран от твоята политическа сила, дори когато се явяваш в опозиция на неговото управление. Г-н Борисов, благодаря, че сте тук и за приноса ви за този много важен обект и за, признавам и за мен малко очакван, но уникален управленски жест от ваша страна за Момчилград, за решението на кабинета да осигури 8 млн. лева за водоснабдяването на микрорайон Звездел. Тук се ръкопляска!“, прикани той публиката на знаковия спектакъл днес.
На свой ред Борисов благодарил на Местан „за оценките и добрите думи, защото утре половин свят отива да се поклони пред паметта на жертвите в Сребреница“. „Едва ли има нормален човек, който да приеме, че могат да бъдат избити 8 000 души, каквито и да са те – християни, мюсюлмани, будисти, заради една религия да се получи такова нещо няма обяснение“, коментирал той. След финала на церемонията Борисов и Местан се оттеглили от пречиствателната станция и отпътували за Момчилград, когато завалял обилен дъжд. Двамата политици се уединили на кафе на 4 очи.
Шекер, та шекер в Бостана, чак накъртва.
Големи благодарности на Местан към Борисов, голям метанлък на Борисов към Местан.
А в утайката на турското кафе – „руското ресто“.
Когато покрай гепани кинти си като „скачен съд“ с някого, заедно потъвате. Закон от руската спец.практика.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *