Борисов и Цацаров получиха по един силен, но много точен „гномски шут“

Борисов и Цацаров получиха по един силен, но много точен „гномски шут“

Тарикатът от Банкя си мисли, че е с шлифер, а “спасителят” от Града на тепетата си мисли, че дъжд вали, докато го оплюват по жълтите павета. Познахте, нали, става въпрос за Борисов и за Цацаров, които си мислят, че държат нещата “изкъсо”. Да, ама не, както би казал Петко Бочаров.
Борисов и Цацаров получиха по един силен, но много точен “седесарски шут” или по точно “реформаторски шут”, а за да сме най-точни “десебарски шут” или „гномски шут“. Както винаги “АФЕРА” първа сигнализира и разкри още рано във вторник, как щерката на вицепремиера и вътрешен министър Румяна Бъчварова показно “удари” Сотир Цацаров с публикация в сайта на Иво Прокопиев – “Дневник”. Лора Филева се бе заяла, че единствено Цацаров щял да разрешава каква специална информация да изтича в медиите от дейността на т.нар. Специализирано звено “Антикорупция”, което е на пряко негово подчинение.Отбелязахме, че е странно как именно дъщерята на вътрешния министър получава служебна информация за съдържанието на междуведомствено споразумение, което е парафирано с подписите на Сотир Цацаров, Румяна Бъчварова и Димитър Георгиев, който сигурно още не знае какво работи (Д.Георгиев е председател на ДАНС).
Няколко часа след информацията в “Дневник”, субсидиран от “Америка за България”, друг сайт, който също е “на хранилка” на американската фондация – “Медиапул” също пусна контролирана дописка за Специализираното звено “Антикорупция”. В публикацията, писана от Борис Митов, бе доразвита тезата за “мъртвородения” характер на специализираното звено, ако то е на подчинение на главния прокурор, а не е независимо, каквото го искаха месеци наред Христо Иванов и Радан Кънев. Привечер и на сайта на вестник “СЕГА” цъфна публикация, подписана от Доротея Дачкова, в която част от твърденията в публикациите на Филева и Митов са буквално копирани.
Сглобката е повече от елементарна. Искате да знаете от кого Лора Филева, Борис Митов и Доротея Дачкова черпят информацията си? Достатъчно е да проверите кого са цитирали най-много в последните три месеца по отношение на необходимостта от румънски тип прокуратурата. Познахте – правосъдният министър Христо Иванов и неговият политически гуру Радан Кънев. Остава Цацаров и Борисов да си изберат – кой да ги изрита Иванов-Цацаров, а Кънев-Борисов или Иванов-Борисов, а Кънев-Цацаров.
Филева, Митов и Дачкова обаче допуснаха непростим гаф, защото с елементарните си мултипликации разкриха от кого са получили “опорните точки” за атака срещу Цацаров и Борисов. За всеки е ясно, че публикациите на “Дневник”, “Медиапул” и “СЕГА” само формално се занимават със Специализираното звено “Антикорупция”, те реално са насочени пряко срещу главния прокурор от Тепетата и министър-председателя от Банкя. А кой се е заел с физическото диктуване на “опорните точки” ще стане ясно в сряда сутрин по Нова телевизия.Вижте #КОЙ там ще гномства в „Здравей, България“ срещу Специализираното звено “Антикорупция” и ще разберете как се нанасят “десебарски шутове” на главен прокурор и на премиер.
Друга е темата – за каква борба с корупцията говорим, когато всичко е преплетено по толкова елементарен начин. Майката министър, щерката журналист, която разкрива дописки, Прокопиев чака лиценз за банка, Цацаров казва, че не е на страната на „10″, Борисов плещи глупост след глупост, как трябвало да си траем за корупцията. Всъщност, май е прав, защото, ако се разровим, ще трябва всички до един да бъдат арестувани, чак накрая няма да има кой да съди и арестуваните, щото и той ще е арестуван.П.П.:АФЕРА е сигурна, че Борисов ще избеснее от разкритието ни в тази публикация. Сам си е виновен, като си е напълнил кабинета с кокошки като Кукунева и Бъчварова, която първа ще му забие нож в гърба и ще отиде да прави партията на Росен Плевнелиев. Така е Борисов, като си слагаш за съветник срещу корупцията – виден „борец“ като Яне Янев, за правосъден министър – американско протеже като Христо Иванов, а за коалиционен партньор си избираш некадърен адвокат като Радан Кънев, за главен прокурор си избра „цацата“ Сотир Цацаров, а за бизнеспартньор ти се е паднал 10, а.к.а. Делян Пеевски. С такава компания гномовете не само, че ще се множат, ами интригите им ще успяват.
Що за държава сме, в която АФЕРА разкрива интригите на управляващи, на съдебна власт, на опозиция и на задкулисието, било то „доброто и красивото“ или „лошото и грозното“? Колко милиона отидоха днес за издръжка на служби, съветници, прокурори, чиновници, администрация, шпиони и за минерални води? Да ги бяхте дарили за болните и сираците, повече файда щеше да има…Владимир РазпоповСнимката е от срещата на главния прокурор, вицепремиера и правосъдния министър с ПГ на РБ. Народно събрание, вторник, 17.30 ч. Наивният Цацаров говори пред депутатите от Реформаторския блок, докато подмолният Иванов се чуди дали „гномския шут“ през “нашите” журналисти ще сработи.
Линкове към copy-paste публикациите на Дневник, Медиапул и СЕГА:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/04/07/2507392_cacarov_shte_razreshava_kakva_informaciia_da_se_dava/
http://www.mediapool.bg/novoto-spetszveno-sreshtu-koruptsiyata-zaraboti-v-palno-mediyno-zatamnenie-news232676.html
http://www.segabg.com/article.php?id=746348Източник: Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *