БОРИСОВ, КАФА ОТ МРЪСНОТО ТИ ЛИЦЕМЕРИЕ! ТИ, ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ СТЕ ВЗЕЛИ ДЪРЖАВАТА НА ИШЛЕМЕ! А „ЖУРНАЛИСТИКАТА“ БЛИЖЕ В РОЗОВО

БОРИСОВ, КАФА ОТ МРЪСНОТО ТИ ЛИЦЕМЕРИЕ! ТИ, ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ СТЕ ВЗЕЛИ ДЪРЖАВАТА НА ИШЛЕМЕ! А „ЖУРНАЛИСТИКАТА“ БЛИЖЕ В РОЗОВО

„Полицаите действаха по най-тъпия и брутален начин и затова си понесоха наказанията. Те нямат работа да ходят в студиото и заради това да ни въртят по световните медии. Тези, които извършиха тази простотия, си подадоха оставките„, изрече Бойко Борисов.
НАГЛО ЛИЦЕМЕРИЕ! КАФА ОТ МРЪСНОТО ТИ ЛИЦЕМЕРИЕ, БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!
И казваме „кафа“, за да се впишем в „брилянтната ли лексика“. Кой си е подал оставките – ченгетата, които ДЕЙСТВАТ ПО ЗАПОВЕД! ЩО НЕ ШУТИРА „ШМАТКАТА“ СИ РУМЯНА БЪЧВАРОВА ИЛИ ДЖАНДАРИНА СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР?Във всяка нормална държава при подобно дерибейство си отива вътрешния министър. Отиваш си и ти, министър-председателю!
Във всяка държава обаче, която има народ, а не мърша, която протестира единствено, когато и се плаща!
ТВ 7 бе купена от РУСКИ фактори. Да не би И това да няма значение, а, Бойко Методиев Борисов, който трепериш от „руското ресто“?!
Всеки, който ти вярва на „справедливостта“ и плямпането, че не си знаел, че нищо не знаеш, и че си се намесил, едва ли не за да оправиш безобразието, е пълен наивник!ЗАЩОТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАТ ТРИМА ДУШИ – ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ! И СА Я ВЗЕЛИ НА ИШЛЕМЕ. ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТОВА ДА БЪДАТ ЗАДОВОЛЕНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ, А ЦАЦАРОВ НЕ СЕ ВТОРАЧВА В НИЩО ДРУГО, ОСВЕН В КТБ, ЗА ДА УДОВОЛЕТВОРИ ЩЕНИЯТА БОРИСОВО-ПЕЕВСКИ. И ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ИЗПРЕЧИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН НА ПЪТЯ ТИЯ ДВАМКАТА, ВЛИЗА ПОД НОЖА. ЧЕНГЕДЖИЙСКИ И ПРОКУРОРСКИ.ТОВА Е ИЛЮСТРАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА „ЖУРНАЛИСТИКА“. РОЗОВА, ПОДТИЧВАЩА ЗАД ВОЖДА БОРИСОВСнимката.
От бала на КРИБ. След като днес изпратиха „армия“ срещу ТВ7, те „балуват“ при авера си Кирил Домусчиев. Честният бизнесмен.
А БЪЛГАРСКАТА „ЖУРНАЛИСТИКА“ ПОДТИЧВА, РОЗОВА И УХИЛЕНА, УГОДНО ЗАД БОРИСОВ. Докато той си го мести в джоба. „Журналистика“, опакована като „Мадам“. „Журналистика“, която вместо да сваля правителства и да протестира в юмрук срещу МАФИЯТА И ДИКТАТУРАТА, КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА, вее гащи, поли и голи бълдъри. За да я харесат, за да я купят, за да и го начукат.
Срам ме е!AFERA.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *