БОРИСОВ НЕ Е БЕСЕН НА ВУЧКОВ!!! БЕСЕН Е НА ЦВЕТАНОВ, НО НЕ МУ СТИСКА ДА ГО КАЖЕ! АРЕ, БЕ, ЦВЪ, ИЗКАРАЙ ФЛАШКИТЕ! ПОНЕ ЕДНО ХУБАВО НЕЩО НАПРАВИ, ПРЕДИ ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ!

БОРИСОВ НЕ Е БЕСЕН НА ВУЧКОВ!!! БЕСЕН Е НА ЦВЕТАНОВ, НО НЕ МУ СТИСКА ДА ГО КАЖЕ! АРЕ, БЕ, ЦВЪ, ИЗКАРАЙ ФЛАШКИТЕ! ПОНЕ ЕДНО ХУБАВО НЕЩО НАПРАВИ, ПРЕДИ ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ!

„Да се повдига тази тема без да е била на дневен ред, и то в деня, в който шефът на ФБР е у нас, те ме занимават с ченгеджийски номера, с дребнички проблеми. Това политически правилно ли е?! Изнудване ли е? Нима в парламента има по-големи разбирачи от мен, за когото партньорските служби винаги са казвали, че работя прекрасно“, заяви троснато Борисов, вбесен от подадената оставка на вътрешния минисър Веселин Вучков, която определи като „ченгеджийски номерца“. За малко в яда си премиерът на България да се изпусне, че с компромати го държат за к*ра, но се поправи на „шлифера“.
ИСТИНАТА Е, ЧЕ БОРИСОВ НЕ Е БЕСЕН НА ВУЧКОВ!!! БЕСЕН Е НА ЦВЕТАНОВ, НО НЕ МУ СТИСКА ДА ГО КАЖЕ!
АРЕ, БЕ, ЦВЪ, ИЗКАРАЙ ФЛАШКИТЕ! ПОНЕ ЕДНО ХУБАВО НЕЩО НАПРАВИ, ПРЕДИ ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ!
Цветанов е много доволен, Вучков е леко объркан, но все пак е юрист и се придържа към закона. Борисов е уплашен като гърмян заек, а директорът на ФБР, вероятно, си казва наум: „Нюланд и Кери къде ме набутаха в тоя политически бардак, да вдигам акциите на някакъв каубой, шеф на мафиотска държава?“.
Много скоро Борисов може да бъде изпържен. Американците ще потраят на този етап, в знак на признателност за изтеглените милиарди, но до два месеца ще започнат отново! да настояват Борисов да се еманципира от ДПС/Пеевски. Което ще доведе до нови трусове в правителството, този път отвън, и вероятно до оставката на премиера от Банкя след местните избори през октомври.
ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *