Борисов не иска да каже пред „Нова телевизия“ и българския народ в какви отношения е с Делян Пеевски!

Борисов не иска да каже пред „Нова телевизия“ и българския народ в какви отношения е с Делян Пеевски!

Борисов беше видимо изнервен от въпросите на Миролюба Бенатова за предаването „ДИКOFF“. Той не отговори какви са отношенията му с Пеевски! Не отговори – как така КТБ стана банка номер 4 в България при неговото управление и защо парите на държавните дружества бяха наляти в нея! Не отговори за медийния монопол и финансирането на медии по европейски програми при кабинета Борисов 1. За фалита на КТБ – отново мълчание. Борисов силно се смути от въпроса – дали държавата рекетира големите медии.
На последния въпрос на Бенатова „дали е преосмислил отношението си към медиите и дали то ще се промени“, Борисов отговори, че се е променил. „Вече не разговарям с медиите“, каза в заключение премиерът на България от ГЕРБ.
Но пък вчера Борисов призна пред медиите, или по-скоро се изтърва, че държавата подпомага частни банки, за да не се повтори случилото се с КТБ!
Какво става в България? Някой дава ли си сметка? Премиерът Бойко Борисов си променил отношението към медиите. Вече не разговарял с тях! Борисов не отговори на нито един въпрос на Миролюба Бенатова адекватно и акуратно. Представете си как се харчат държавните пари и европейските субсидии, и каква прозрачност е надвиснала над кабинета Борисов 2.
След Марша на солидарността в Париж, където премиерът Бойко Борисов присъства тялом и духом, същият показа нагледно пред драгия български зрител „извисена“ съпричастност и отношението си към „свободата на словото“.
Браво на Бенатова! Само така – остро!ЗАД КУЛИСИТЕ.comКолаж: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *